AjankohtaistaAsuminenUusimmatUutiskirjeet

Asuntouutiskirje tammikuu 01/23

Julkaistu: 09.01.2023
Vastavalmistuneen huvilan uima-allasnäkymiä Benalmádenan Higueronissa.

ESPANJA.COM UUDISTUU

ESPANJA.COM ON UUDISTANUT UUTISKIRJETTÄ SEKÄ AVANNUT UUDEN ASUNTOSIVUN FACEBOOKIIN

Espanja.Com toimittaa vuoden 2023 alusta lähtien kahta uutiskirjettä. Perinteisen uutiskirjeen lisäksi ilmestyy asuntouutiskirje kaksi kertaa kuukaudessa. Tämän lisäksi Facebookiin on avattu Asunnot Espanja.Com -sivusto. Alkuvuodesta myös Espanja.Comin verkkosivut saavat uuden ilmeen.

Lue lisää

ESPANJASSA ASUMISEN ARTIKKELIT

PARISKUNNAN CAMPO-TALO AURINKORANNIKON MAASEUDULLA

Timo Luoto ja Jaana Laitinen vaihtoivat kerrostaloelämän Aurinkorannikolla campo-taloon Cártaman maaseudulla. Katso videolta, miltä pariskunnan kodissa ja puutarhassa näyttää sekä lue myös artikkeli.

Tutustu myös muihin Kotini Espanjassa jaksoihin täältä.

ESPANJASTA HANKITUN LOMA-ASUNNON VUOKRAUS – KUMPI MAA VEROTTAA?

Monet Espanjasta asunnon omistavat vuokraavat asuntoa aikoina, jolloin se ei ole omassa käytössä. Mihin maahan Suomessa asuvat maksavat verot vuokratuloista ja saako vuokraamiseen liittyvistä kuluista verovähennyksiä?

Lue lisää

EU EHDOTTAA TURISTIVUOKRA-ASUNTOJEN TARKEMPAA VALVONTAA

EU on tehnyt ehdotuksen lyhytaikaisten vuokra-asuntojen vuokrauksen valvonnan kiristämisestä. Tutki, miten uudistus vaikuttaisi käytännössä vuokraamiseen.

Lue lisää

KODINVAIHTELU VIRKISTÄÄ – ASUNNONVAIHTO MATKAILUTAPANA

Paikalliseen kulttuuriin saattaa päästä tutustumaan paremmin ja edullisemmin, jos uskaltautuu asunnonvaihtoon eli päästää tuntemattoman omaan kotiinsa ja majoittuu itse toisen kotona.

Lue lisää

MÁLAGAN PROVINSSIN KIINTEISTÖJEN HINNAT NOUSIVAT REILUSTI VIIMEISEN VUODEN AIKANA

Pisos.comin 11/2022 kiinteistöjen myyntihintojen kuukausiraportti kertoo Málagan provinssin kiinteistöjen jatkuvasta hinnannoususta. Viimeisen 12 kk aikana provinssin kiinteistöjen neliöhinta on noussut 13 %.

Lue lisää

YRITYKSET

Glass Dynamics parvekelasitukset

Glass Dynamics toimittaa ja asentaa terassi- ja parvekelasit, lasikatokset sekä kaikki muut lasitukset Aurinkorannikon alueella. Espanja.Comin kautta palvelua on mahdollista saada myös suomen kielellä. Tutustu Glass Dynamicsin palveluihin tarkemmin tästä.

YRITTÄJÄ:

Haluatko mainoksesi tai yrityksesi esille Espanja.Com uutiskirjeeseen, sivuille tai Palveluhakemistoon? Katso lisätietoa täältä tai lähetä viesti osoitteeseen myynti@espanja.com niin otamme sinuun yhteyttä.

Espanjanpalvelut.Com

Palveluhakemistosta löydät myös tietoa Espanjan eri kaupungeista ja kunnista.

HALUATKO MYYDÄ ASUNTOSI?

Haluatko myydä Aurinkorannikolla sijaitsevan asuntosi?
Meillä on runsaasti kansainvälisiä asiakkaita, jotka etsivät unelmakohdettaan Espanjasta juuri nyt.
Ota yhteyttä niin löydämme asunnollesi ostajan!

West Wind Rentals & Properties
info@elponiente.com
puh. +34-655 689 455
GSM 040 722 1472
www.elponiente.com

.

Viihtyisitkö näissä maisemissa?

Varaa oma loma-asuntosi talvelle ja tälle vuodelle! Tarjolla mukavia asuntoja sekä lyhyt- että pitkäaikaisvuokraukseen. Kauttamme myös tasokkaat myyntiasunnot.

Ota yhteyttä: WEST WIND RENTALS & PROPERTIES
puh. +34-639 948 826
info@elponiente.com

.

ASUNTOKOHTEET

MYYTÄVÄNÄ

UUDISKOHTEET

PINE HILL RESIDENCES, TORREBLANCA FUENGIROLA

Pine Hill Residences rakennetaan Fuengirolan Torreblancan rinteeseen. Asunnot soveltuvat sekä vakinaiseen että vapaa-ajan asumiseen. Rauhalliseen taloyhtiöön tulee 71 tilavaa asuntoa, joissa 2, 3, tai 4 makuuhuonetta. Kaikkiin asuntoihin kuuluu autopaikka ja varasto. Näköalat ovat merelle, vuorille tai maaseudulle riippuen asunnon sijannista.

Jokaiseen asuntoon tulee turvaovi ja kiinteät vaatekaapit. Keittiö on kalustettu ja täysin varusteltu kodinkoneilla (keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi ja astianpesukone). Kylpyhuone laatoitetaan ja maalataan ja lisäksi suihku ja kylpyhuonekalusteet asennetaan valmiiksi.

Fuengirolan keskusta sekä Los Bolichesin, Torreblancan ja La Gaviotasin rannat ovat muutaman minuutin automatkan päässä ja Torreblancan juna-asemalle on vain 3 min automatka. Taloyhtiön lähistöllä on runsaasti golfklubeja, rantaklubeja ja ostosalueita, joissa on mukava viettää aikaa.

Pine Hill Residencesin piha-alueella on kauniit trooppiset puutarhat ja ulkouima-allas. Yhteisistä sisätiloista löytyy spa-osasto, jossa on lämmitetty sisäuima-allas ja täysin varusteltu kuntosali.

Asuntojen hinnat vaihtelevat 199 000-429 000 € välillä riippuen asunnon koosta ja kerroksesta.

Ota yhteyttä ja varaa pian omasi!

Lue lisää

EDIFICIO ESPAÑA, FUENGIROLA

Fuengirolaan on rakenteilla uusi moderni ja laadukas kerrostalo hyvällä sijainnilla. Taloyhtiöön valmistuu 33 asuntoa ja alimpaan kerrokseen tulee liiketiloja.

Pintamateriaaleina käytetään terästä, lasia, luonnonkiviä, laadukasta puuta ja korkealaatuista keramiikkaa. Koko projektin ajan toteutetaan tarkkaa laadunvalvontaa ja kaikki viimeistely tehdään huolella. Taloyhtiön alueella on puutarha, kaksi uima-allasta ja kuntosali.

Jokainen asunto on lämpö- ja äänieristetty. Ilmastointi on huipputeknologiaa, huoneiden lattiat ovat korkealaatuisesta puumateriaalista. Kylpyhuoneissa on laadukas keramiikkalaatta.

Asunnoissa on 2 tai 3 makuuhuonetta ja niiden koot vaihtelevat 79 neliöstä 140 neliöön. Jokaisessa huoneistossa on terassi ja täysin varusteltu keittiö. Asuntoihin kuuluu parkkipaikka ja varasto. Matkaa lentokentälle on noin 20 min, rautatieasemalle 1 min ja yhteydet moottoriteille ovat hyvät. Ranta on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Asuntojen hinnat vaihtelevat 360.000-1.232.000 € välillä riippuen asunnon koosta ja kerroksesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Lue lisää

HUONEISTOT

1 MH KERROSTALOHUONEISTO RANTAKADULTA FUENGIROLASTA 37 M2

Myytävänä hieno 1 mh asunto Fuengirolan rantakadulta neljän tähden hotellista 32 m2 huoneisto on ollut aiemmin yksiö, mutta muutettu yhden makuuhuoneen asunnoksi. Asunnossa on tilava hyvin varustettu keittiö, kylpyhuone sekä olohuone, josta on käynti 5 m2 terassille.

Huoneistoon on esteetön käynti ja ikkunat ovat tuplalasia. Vaatekaapit ovat kiinteät ja hintaan kuuluu myös kalusteet.

Aidatussa taloyhtiössä on 24 h vastaanotto ja rakennuksessa on ravintola. Ranta, satama ja kaikki palvelut ovat aivan vieressä.

Ota yhteyttä ja hanki itsellesi tästä mukava loma-asunto!

Hinta 175 000 €

Lue lisää

NÄKÖALAHUONEISTO 3 H BENALMÁDENA 137 M2

Myytävänä upea 137 m2 asunto yhdeltä Benalmádenan halutuimmailta asuinalueelta vain muutaman minuutin matkan päässä rannalta. Täysin remontoidun ensimmäisen kerroksen asunnosta on merinäköala molemmilta terasseilta sekä olohuoneesta ja keittiöstä.

Asunnossa on yksi makuuhuone, pienempi toimistohuone, tilava olohuone, täysin varusteltu keittiö, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi terassia. Toimistohuonetta on mahdollisuus laajentaa ja muuttaa se toiseksi makuuhuoneeksi. Terassit ovat pinta-alaltaan 11 m2 ja 31 m2.

Andalusialaistyylinen taloyhtiö on nelikerroksinen ja jokaisessa kerroksessa on vain yksi asunto. Taloyhtiön alueella on kaunis puutarha, infinity-uima-allas ja pysäköintialue. Ympäristössä on paljon viheralueita ja kauniita villoja.

Ota yhteyttä ja varaa itsellesi esittely tai videoesittely!

Hinta 270 000 €

Lue lisää

ALENNETTU HINTA DUPLEX-HUONEISTO 2 MH SENSARA, BENALMÁDENA

Myytävänä tasokas ja hyväkuntoinen 2 mh ja 2 kph kaksikerroksinen huoneisto suomalaisten suosimasta taloyhtiö Sensarasta Benalmádenasta, Arroyo de la Mielin ja Benalmádena Pueblon puolivälistä. Kyseessä on viimeinen vapaa asumaton duplex-huoneisto, ja hintaa on nyt juuri alennettu 16 000 €. Asunnon ilmansuunta on etelä-länsi ja maisemina ovat meri sekä vuoristo.

Asunnon sisäpinta-ala on 100 m2 ja sen pohjaratkaisu on hyvin avara. Keittiö on täysin varusteltu ja se avautuu olohuoneeseen. Toinen makuuhuoneista on yläkerrassa ja toinen alakerrassa. Kylpyhuoneet ovat makuuhuoneiden yhteydessä. Alakerrassa on myös toinen olohuone / oleskelutila, josta on käynti upealle 32 m2 merimaisematerassille. Asunnossa on laattalattiat, ilmastointi ja lämmitys sekä kiinteät kaapistot. Myyntihintaan sisältyy myös tilava autopaikka parkkihallista ja iso varasto.

Taloyhtiö Sensaran palveluihin kuuluvat ravintola, kylpylä, kuntosali, ulkouima-allas, elokuvateatteri, kirjasto ja upeat puutarhat. Linja-autot kulkevat vierestä ja Málagan lentokentälle on noin 15 min automatka.

Ota yhteyttä ja sovi esittely tai videoesittely!

Kysy myös muita myyntiasuntoja Sensarasta.

Hinta 290 500 €

Lue lisää

VASTAREMONTOITU KERROSTALO FUENGIROLAN RANTAKADULLA

Myytävänä Fuengirolan rantakadulta 2 mh vastaremontoitu aurinkoinen kulmahuoneisto. Avarassa asunnossa on suuri 29 m2 etelä-länsisuuntainen kulmaterassi, josta on upeat näkymät merelle ja vuoristoon.

Asunnon sisäpinta-ala on 66 m2 ja siinä on olohuone, hyvin varusteltu keittiö, yksi kylpyhuone, vaatehuone ja kaksi makuuhuonetta. Huoneistoon on esteetön kulku ja sen lattiat ovat marmoria ja ikkunat tuplalasia. Asunnossa on lisäksi ilmastointi ja kiinteät vaatekaapit.

Aidatussa taloyhtiössä on 24 h vastaanotto ja uima-allas sekä ravintola. Ranta, satama ja kaikki palvelut ovat aivan vieressä.

Hei Raija tervehdys Espanjan Aurinkorannikolta, Benalmadenasta!

Kiitos viestistäsi ja mielenkiinnostasi Espanja.Com sivustojamme kohtaan.

Laitamme sinulle paketin tulemaan pikapuoliin.
Kiitos osallistumisesta ja mukavaa alkanutta vuotta 2023 ja hyviä lukuhetkiä
Espaja.Com sivustojen parissa!

Ota yhteyttä ja sovi esittely tai videoesittely!

Hinta 399 000 €

Lue lisää

HUVILAT

UPEA HUVILA TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA 337 M2

Myytävänä upea muuttovalmis villa suositulta ja tasokkaalta Torrequebradan alueelta Benalmádena Costalta. Ympäristö on kaunis ja rauhallinen ja sitä ympäröi Torrequebradan golfkenttä. Villasta on uskomattoman kauniit maisemat Välimerelle, Costa del Solin rannikolle ja vuoristoon.

Avarassa ja valoisassa villassa on 5+1 makuuhuonetta, 4+1 kylpyhuonetta, avokeittiö, sauna, varasto, autotalli, uima-allas ja puutarha. Vuonna 1987 rakennettu talo on hyvässä kunnossa ja se on täysin remontoitu vuonna 1999. Pienellä päivityksellä siitä saa halutessaan upean luksushuvilan.

Terasseja villassa on jokaiseen ilmansuuntaan. Kaunis puutarha on hyvin hoidettu, ja piha-alueella on reilun kokoinen uima-allas, johon voi vilvoitella pihalle rakennetun saunassa käynnin jälkeen.

Villan kaikki tilat ovat pääasiassa yhdessä tasossa, joten se soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Villan sijainti on erinomainen ja kaikki palvelut sijaitsevat lähialueella ja lähimpään kahvilaan ja kauppaan on vain n. 300 m ja rantaan 600 m. Málagan lentokentälle on vajaa 20 min automatka ja Benalmádenan kuuluisaan Puerto Marinan huvivenesatamaan 10 min automatka.

Ota heti yhteyttä ja varaa yksityisesittely!

Hinta 1.170.000 €

Lue lisää

TYYLIKÄS VILLA LA CAPELLANIASSA BENALMÁDENASSA

Myytävänä Benalmádenan suositulla La Capellania-alueella sijaitseva upea vasta remontoitu villa. Villasta on upeat 180 asteen merimaisemat ja hyvä näkyvyys Fuengirolan lahdelle, joita voi ihailla jopa olohuoneesta käsin.

Talossa on neljä makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Moderni olohuoneeseen avautuva keittiö on täysin varusteltu. Olohuoneesta on pääsy suurelle 325 m2 katetulle terassille. Autotalli ja varasto sijaitsevat talon alla.

Villan piha-alueella on 60 m2 uima-allas ja kaunis puutarha hedelmäpuineen. Tontin pinta-ala on 1396 m2 ja nykyinen omistaja on hakenut rakennuslupaa talon laajentamiseen.

Lähimmät ruokakaupat ja ravintolat ovat vain muutaman minuutin matkan päässä.

Tämä monien mahdollisuuksien kohde tarjoaa yksityisyyttä ja rauhallisuutta.

Ota yhteyttä ja varaa yksityisesittely!

Hinta 1.295.000 €

Lue lisää

VUOKRATTAVANA

TASOKAS NÄKÖALAHUVILA BENALMÁDENASSA 4 MH 335 M2

Arroyo de la Mielissä, lähellä Tivoli Worldia on arkkitehdin suunnittelema upea moderni huvila, joka on valmistunut vuonna 2004. Huvilassa on 4 mh (yhdessä on oma pukeutumishuone sekä kh), kodinhoitohuone, kolme kylpyhuonetta, iso täysin varusteltu keittiö ja ruokailutila, sekä valoisa ja avara takalla varustettu olohuone.

Huvilan yläkerrassa on suuri terassi, josta avautuu upea näköala Välimerelle. Huvila on tyylikkäästi suunniteltu ja sisustettu laadukkailla materiaaleilla. Piha on suojaisa ja aidattu. Takapihalta löytyy ulkoruokailuryhmä kahdeksalle henkilölle. Etupihalla on aurinkoterassi, uima-allas ja puutarha. Huvilassa on myös täysin uusi 6 hengen sauna, josta on näköala Välimerelle.

Talon alakerrassa on lisäksi yksi makuuhuone, wc sekä tilava 4 autolle sopiva autotalli. Kaupat ovat lähellä ja Malagan lentokentälle on vain reilu 10 min matka. Juna-asemalle on n. 1,5 km.

Hinta alk. 1690 €

Lue lisää

3 MH HUONEISTO BELLAGIO-TALOYHTIÖSSÄ, BENALMÁDENA

Vuokrattavana ensimmäisen kerroksen asunto Bellagio-taloyhtiössä Benalmadenan lintupuiston ja rannan välissä. Asunnosta on suora näkymä taloyhtiön kauniiseen puutarhaan, jossa on uima-allasalue.

Huoneistossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista kahdessa on parisänky ja yhdessä erillinen vuode. Kylpyhuoneita on kaksi ja täysin varustellun keittiön yhteydessä on myös erillinen kodinhoitohuone. Olohuoneesta on käynti katetulle ja lasitetulle parvekkeelle, jossa on sohvaryhmä ja auringonottotuoli.

Taloyhtiössä on myös sisäuima-allas ja kuntosali. Asuntoon kuuluu taloyhtiön alla sijaitseva autopaikka, jonne on käynti hissillä.

Asunto on vuokrattavissa vain lyhytaikaisesti.

Kysy hintaa toivomallesi ajankohdalle!

Lue lisää


Katso lisää vuokra-asuntoja täältä.

.

Espanja.Com alkaa toimittaa vuoden 2023 alusta lähtien kahta uutiskirjettä. Tällä hetkellä toimitettava uutiskirje säilyy pääosin entisellään. Ainoa muutos on, että siinä esitellään aiempaa suppeammin myytäviä asuntokohteita.

Myytäviä ja vuokrattavia asuntokohteita esitellään laajemmin uudessa Espanja.Comin asuntouutiskirjeessä. Asuntouutiskirjeessä tullaan julkaisemaan asuntokohteiden lisäksi asumiseen ja asuntomarkkinoihin liittyviä ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita.

Espanja.Comin uutiskirje ilmestyy entiseen tapaan kahden viikon välein tiistaina. Espanja.Comin asuntouutiskirje ilmestyy myös tiistaisin, mutta vuoroviikoin perinteisen uutiskirjeen kanssa. Ensimmäinen asuntouutiskirje ilmestyy 10.1.2023.

Tilaa asuntouutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja pysy ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.
Tilaa uutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja seuraa mitä Espanjassa tapahtuu.

Asunnot: Tutustu myös muihin asuntoihin Espanja.Comissa
Artikkelit: Kiinnostavia artikkeleita ja tietoa Espanjasta
Palveluhakemisto: Asumiseen ja lomailuun liittyvät Palveluntarjoajat
Tilaa uutiskirje itsellesi tai ystävällesi: Pysy ajan tasalla Espanjan asioista ja asuntotarjouksista

Jaa:

Espanjan pyhäpäivät 2023

Moottoriteiden tullimaksut nousivat Costa del Solilla vuodenvaihteen myötä