Benalmádenan Lintupuisto uudistuu lammen ympärille tulevilla liikunta-alueilla

Julkaistu: 15.08.2023
AjankohtaistaAjanvieteTerveys- ja hyvinvointi

Parque de la Paloma eli Lintupuisto on avattu lähes kolme vuosikymmentä sitten. Nyt Benalmádenan kaupunginvaltuusto aikoo rakentaa sinne alueita, joissa voi treenata ja harrastaa liikuntaa.

Benalmádenan ”vihreiksi keuhkoiksi” kutsutussa puistossa huomionarvoista on sieltä löytyvä Euroopan tärkein kaktus- ja mehikasvikokoelma sekä minieläintarha, jossa on vuohia, kaneja ja kanoja. Nyt puistoa halutaan tuoda esille myös liikunnallisesta näkökulmasta.

Neljä uutta liikunta-aluetta

Kaupunginvaltuusto on kilpailuttanut EDUSI-varoista (Espanjan kansallinen hankerahasto) hankkeen, jolla puistoon rakennetaan neljä liikunta-aluetta, jotka kaikki tulevat puiston lammen ympärille. Liikunta-alueisiin investoidaan yhteensä 165 000 euroa, kertoo liikunnasta vastaava kaupunginvaltuutettu Jésica Trujillo. Hän kertoo, että tällä hetkellä hankkeen urakoitsijahaku on avoinna valtion verkkosivuilla. Kun rakennuttaja on valittu, odotuksissa on, että liikuntatilat ovat valmiit kahden kuukauden kuluttua eli jo tulevana syksynä.

Lintupuiston lammen ympärille rakennetaan neljä liikunta-aluetta.

Tulevat neljä liikunta-aluetta ovat keskenään erilaisia. Yhdessä niistä on toiminnallista harjoittelua, toisessa voimaharjoittelua, kolmannessa kardiotreenilaitteita ja neljännessä voimistelutelineitä. Trujillo kertoo, että liikunnan harrastamista halutaan edistää erityisesti nuorten keskuudessa. Hänen mukaansa on etuoikeus, että voi liikkua ulkona ja Parque de la Paloman ainutlaatuisessa ympäristössä.

Voimistelualueelle tulee neliönmuotoinen alue, johon asennetaan neljä eri korkuista leuanvetotankoa eri pituisia treenaajia varten, käsitikkaat, nojapuut ja punnerruspiste kolmella tangolla.

Toiminnalliselle harjoitusalueelle tulee kierretankoja, magneettipainoja, kolme TRX-harjoituspistettä, käsipyörä ja vatsalihaspenkki.

Voimaharjoittelualue tarjoaa penkkipunnerruslaitteen, jalkaprässin ja olkapäälihaslaitteen. Kardioalueelle asennetaan kaksi kosketusnäytöllistä kuntopyörää ja yksi cross-trainer.

Bluetooth

Useissa puistoon asennettavissa kuntolaitteissa on Bluetooth-ominaisuus, jotta jokainen kuntoilija voi käyttää laitetta yksilöllisesti omalla profiilillaan. Käyttäjille tullaan tarjoamaan maksuton sovellus, joka sisältää dataa, kuten treeniopastusta ja esimerkkejä erilaisista liikuntaharjoituksista. Niiden tarkoituksena on kannustaa liikunnan harrastamiseen.

Mikäli olet kiinnostunut asunnon hankkimisesta suositulta Lintupuiston alueelta tai muualta Espanjan Aurinkorannikolta, ota yhteyttä Espanja.Comin asuntomyyntiin tai West Wind Rentals & Properties välitystoimistoon.
ismo.ivakko@espanja.com
Myynti: p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455
asunnot.espanja.com

Lintupuiston alueella myynnissä olevia asuntokohteita:

DUPLEX-KATTOHUONEISTO LINTUPUISTON LÄHEISYYDESSÄ, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä 143 m2 duplex-kattohuoneisto Benalmádena Costalta läheltä Lintupuistoa Arroyo de la Mielin keskustasta. Tilavasta ja valoisasta toisen kerroksen kulmahuoneistosta on osittainen merinäkymä ja sen ilmansuunta on lounas. Sijainti on rauhallinen, mutta palvelut ja kaikki mukavuudet ovat lähellä.

Hinta 375 000 €

Lue lisää

KERROSTALOHUONEISTO 2 MH, LINTUPUISTO, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen korkeatasoinen ja tyylikäs 104 m2 kerrostalohuoneisto kysytyltä ja keskeiseltä Lintupuiston alueelta Benalmádena Costalta. Huoneistosta on upeat merinäkymät ja se sijaitsee vain 500 m päässä rannasta.

Hinta 410 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE KATTOTERASSIHUONEISTO LA PLAYA 2.47, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä Benalmádena Costalta uudiskohde La Playa 2.47:stä kattoterassihuoneisto, joka on heti varattavissa. Huoneisto on juuri valmistumassa, ja se sijaitsee Lintupuiston ja rannan lähellä.

Hinta 895 000 €

Lue lisää

Lue lisää Benalmádenasta:
Benalmádenan kaupunki haluaa avata uudelleen Tívoli-huvipuiston
Uusi pormestari haluaa tehdä Benalmádenasta Costa del Solin vetovoimaisimman kaupungin
Benalmádena houkuttelee pyöräilijöitä Monte Calamorro -maastopyöräreitillä
Benalmádenan suositusta Lintupuistosta tuli savuton

Lähde:
diariosur.es

Teksti ja kuvat Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

Espanjassa Ellun kaa!

Viehättävä Peñíscolan kylä tarjoaa keskiaikaista tunnelmaa Valencian kupeessa