AjankohtaistaUusimmat

Väsymätön Taina Liekari kävelee jälleen

Julkaistu: 27.09.2022

Taina Liekari on uskomaton kävelijä. Hän käveli kevään ja kesän mittaan tuhansia kilometrejä Espanjasta Suomeen. Nyt sisukas taivaltaja on jo valmiina uuteen haasteeseen: Taina starttaa keskiviikkona 28.9. Fuengirolan rantakadun itäpäästä ja kävelee rantakatua päästä päähän niin kauan kuin jaksaa. 

Taina Liekari on muutaman kuukauden jälkeen aloittamassa uutta kävelyurakkaa. Tempauksellaan hän haluaa innostaa ihmisiä liikkumaan ja puhaltamaan yhteen hiileen. Kävely alkaa keskiviikkona 28. syyskuuta kello kahdeksan aamulla. Hän toivottaakin matkan varrelle tervetulleeksi kävelykavereita varsinkin yön pimeinä tunteina. 

Tavoitteena tämänkertaisessa kävelyhaasteessa on jaksaa kävellä vähintään 48 tuntia Fuengirolan Paseo Marítimoa Carvajalin päästä Sohailin linnalle ja takaisin. Rantakatu on seitsemän kilometriä pitkä. Kävelyyn sisältyvät vain pakolliset tauot.

Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa on käynnissä kilpailu siitä, kuka arvaa lähimmäksi ajan, jonka Taina jaksaa kävellä. Mukana haastetta sponsoroimassa on kymmeniä yrityksiä.

Katso Taina Liekarin tunnelmia Espanja.Comin haastattelusta Saksasta keväisen kävelyn keskellä.

Keväällä Taina käveli yksin Euroopan halki. Hurjan keväisen kävelynsä Espanjasta Suomeen Taina aloitti helmikuussa. Heinäkuun 28. päivä, 4 700 kilometrin ja kahdeksan kenkäparin jälkeen hän saapui perille. 

Lue lisää Tainan keväisestä kävelystä Espanja.Comista:
Eurooppa tutuksi – kävellen Espanjasta Suomeen
Jalkapatikalla Espanjasta Suomeen – Espanjan osuus takana
Jalkapatikalla Taina on perillä

Jaa:

Espanja lisää sähköautojen latauspisteitä huimaa vauhtia

Uutiskirje syyskuu 02/22