AjankohtaistaAsuminenUutiskirjeet

Asumisen uutiskirje helmikuu 01/2024

Julkaistu: 06.02.2024
Costa del Solin alueelta löytyy useita taloyhteisöjä, joissa on viihtyisä puutarha- ja uima-allasalue. Kuva Espanja.Com.

SUOMALAINEN HUIPPUBRÄNDI KIILTO SAAPUI ESPANJAAN

Kaupallinen yhteistyö Espanja.Com – ProfSystem Nordic Solutions from Kiilto
Kosteiden tilojen remontointiin Espanjan Aurinkorannikolla on saapunut apua suomalaisten suosiman Kiilto yrityksen tuotteista. Mijasissa on avattu suomen kielistä palvelua tarjoava Kiilto-tuotteiden esittely- ja myyntipiste. Toimintaa luotsaa Andreo Tann, jolla on Kiilto-tuotteiden myyntipisteen lisäksi remontointeihin erikoistunut Profsystem-yritys. Andreo järjestää myös Kiilto-tuotteiden käyttö- ja asennuskoulutuksia ja opastaa yksilöllisesti remonttiin sopivien tuotteiden valinnassa.
Profsystemsiltä voit pyytää tarjouksen kaikenlaisiin remontteihin.
Lue aiheesta lisää artikkelistamme.

ESPANJASSA ASUMISEN ARTIKKELIT

MELUISET NAAPURIT ESPANJASSA, MIKÄ NEUVOKSI?

Kova musiikki, juhlat, koira joka ei lakkaa haukkumasta, koputuksia seiniin. Ahdistavatko meluisat naapurit Espanjassa?Lue Espanja.Comin artikkelista mitä asialle voi tehdä.

Lue lisää

ESPANJAN 10 KALLEINTA KAUPUNKIA ASUA

Kuten monissa muissakin maissa, myös Espanjassa asumisen kulut vaihtelevat sijainnin ja elämäntyylin mukaan.
Lue Espanja.Comin artikkelista, mitkä ovat Espanjan kymmenen kalleinta kaupunkia asua, ja mitkä ovat niiden asuntojen myynti- ja vuokrahinnat.

Lue lisää

HISSIN ASENTAMISKUSTANNUKSET OVAT KIISTANAIHE ESPANJALAISISSA TALOYHTEISÖISSÄ

Espanja on maa, jossa on Euroopassa eniten hissejä asukasta kohden. Hissin asentaminen espanjaiseen taloyhteisöön on usein lain sanelema pakko.
Kuten kaikki ylimääräiset kulut, myös hissin asentamiskustannukset aiheuttavat taloyhteisöissä ristiriitoja.
Lue artikkelistamme missä tapauksissa hissin asentaminen on Espanjassa pakollista.

Lue lisää

YRITYKSET

PROFSYSTEM-KIILTO

Profsystem on remontteihin erikoistunut yritys, jolla on myös suomalaisten Kiilto-tuotteiden esittely- ja myyntipiste yrityksille sekä yksityisasiakkaille.

YRITTÄJÄ:

Haluatko mainoksesi tai yrityksesi esille Espanja.Com uutiskirjeeseen, sivuille tai Palveluhakemistoon? Katso lisätietoa täältä tai lähetä viesti osoitteeseen myynti@espanja.com niin otamme sinuun yhteyttä.

Espanja.Com Palveluhakemisto

Palveluhakemistosta löydät myös tietoa Espanjan eri kaupungeista ja kunnista.

HALUATKO MYYDÄ ASUNTOSI?

Haluatko myydä Aurinkorannikolla sijaitsevan asuntosi?
Meillä on runsaasti kansainvälisiä asiakkaita, jotka etsivät unelmakohdettaan Espanjasta juuri nyt.
Ota yhteyttä niin löydämme asunnollesi ostajan!

West Wind Rentals & Properties
info@elponiente.com
puh. +34-655 689 455
GSM 040 722 1472
www.elponiente.com

.

Viihtyisitkö näissä maisemissa?

Varaa oma loma-asuntosi syksylle! Tarjolla mukavia asuntoja sekä lyhyt- että pitkäaikaisvuokraukseen. Kauttamme myös tasokkaat myyntiasunnot Espanjan Aurinkorannikolta.

Ota yhteyttä: WEST WIND RENTALS & PROPERTIES

Myynti: +34 655 689 455 / Ismo Ivakko
Vuokraus: +34 639 948 826 / Nina Ivakko
info@elponiente.com
www.elponiente.com

.

ASUNTOKOHTEET

MYYTÄVÄNÄ

UUDISKOHTEET

PINE HILL RESIDENCES, TORREBLANCA FUENGIROLA

Pine Hill Residences rakennetaan Fuengirolan Torreblancan rinteeseen. Asunnot soveltuvat sekä vakinaiseen että vapaa-ajan asumiseen. Rauhalliseen taloyhtiöön tulee 71 tilavaa asuntoa, joissa on kaikissa kolme makuuhuonetta. Jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka ja varasto. Näköalat ovat merelle, vuorille tai maaseudulle riippuen asunnon sijannista.

Jokaiseen asuntoon tulee turvaovi ja kiinteät vaatekaapit. Keittiö on kalustettu ja täysin varusteltu kodinkoneilla (keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi ja astianpesukone). Kylpyhuoneet on laatoitettu ja kalustettu.

Fuengirolan keskusta sekä Los Bolichesin, Torreblancan ja Las Gaviotasin rannat ovat muutaman minuutin automatkan päässä, ja Torreblancan juna-asemalle on vain 3 min automatka. Taloyhtiön lähistöllä on runsaasti golfklubeja, rantaklubeja ja ostosalueita, joissa on mukava viettää aikaa.

Pine Hill Residencesin piha-alueella on kauniit trooppiset puutarhat ja ulkouima-allas. Yhteisistä sisätiloista löytyy spa-osasto, jossa on lämmitetty sisäuima-allas ja täysin varusteltu kuntosali.

Jo yli 50 % huoneistoista on varattu. Ota yhteyttä ja varaa pian omasi!

Hinta alk. 199 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE ALBA BENALMÁDENA COSTA

Uudiskohde Alba rakennetaan erinomaiselle paikalle Benalmádena Costalle. Kaikista kodeista on upeat näkymät merelle ja rannikolle.

Laadukkaaseen kolmen rakennuksen taloyhtiöön tulee yhteensä 20 viihtyisää kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoa sekä kattohuoneistoa, joissa on suuret terassit.

Avaraan olohuoneeseen on yhdistetty täysin varusteltu avokeittiö. Myös kylpyhuoneet rakennetaan täysin käyttövalmiiksi ja niihin asennetaan kylpyhuonekalusteet sekä lattialämmitys. Kaikissa huoneistossa on energiatehokas ilmastointi.

Asunnon myyntihintaan kuuluvat autopaikka ja varasto. Aidatun taloyhtiön alueella on kaksi ulkouima-allasta ja kuntosali.

Ota yhteyttä (ismo.ivakko@espanja.com) ja kysy lisätietoja sekä tilaa kohteen materiaalipaketti!
Mieleisen asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 417 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE MARINA GOLDEN BAY, BENALMÁDENA PUERTO MARINA

Benalmádenan eloisan keskustan ja Puerto Marina -sataman välittömään läheisyyteen rakennettava luksustason Marina Golden Bay -taloyhteisö koostuu 30:stä kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistosta.

Huoneistojen suunnittelussa ja sisustamisessa keskiössä on ollut luonnonvalon pääsy asuntoon sekä upeat merimaisemat. Tämän vuoksi huoneistossa on isot ikkunat ja avarat tilat.

Kaikissa huoneistossa on avokeittiö ja suuri terassi Välimeren maisemilla. Huoneiston myyntihintaan kuuluvat autopaikka ja varasto.

Taloyhteisön yhteisiin tiloihin kuuluvat puutarhat ja ulkouima-allas.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Huoneiston voi varata 6000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 442 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE EVERGREEN HOMES, MIJAS COSTA

Mijas Costalle rakennettava laadukas Evergreen Homes -taloyhteisö koostuu 80 kolmen ja neljän makuuhuoneen rivitalohuoneistosta. Taloyhteisö sijaitsee aivan El Chaparral-golfkentän vieressä ja muutaman metrin päässä El Chaparral-rannalta. La Calan eloisa alue ja Fuengirola sijaitsevat lyhyen automatkan päässä.

Asunnot ovat moderneja, ekologisia ja niiden suunnittelussa ja sisustamisessa on yhdistetty toiminnallisuus ja mukavuus sekä avaruus ja valoisuus. Huoneistojen ilmansuunta on lounas, jonka ansiosta tilavalta terassilta käsin voi nauttia upeista Välimeren maisemista.

Huoneistojen lattiat ovat isokokoista laattaa. Keittiöt on yhdistetty olohuoneeseen, ja niissä on kvartsikivitasot, integroidut kodinkoneet ja LED-valot. Myös kylpyhuoneiden lattiat ovat suurikokoista laattaa ja lattiat on varustettu lattialämmityksellä. Oman huoneiston sisustusmateriaalit voi valita useista vaihtoehdoista.

Taloyhteisön yhteisiin tiloihin kuuluvat puutarhat, ulkouima-allas ja pääsy klubitilaan, jossa on spa, kuntosali ja padel-kenttä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Huoneiston voi varata 3000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 555 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE ELYSEA SUITES, MIJAS COSTA

Mijas Costalle rakennettava luksustason Elysea Suites -taloyhteisö koostuu yhteensä 22 tilavasta kahden makuuhuoneen ja kolmen makuuhuoneen asunnosta sekä kattoterassiasunnoista. Taloyhteisö sijaitsee korotetulla tontilla aivan rannan tuntumassa lähellä palveluita.

Huoneistot ovat tilavia ja olohuone, ruokailutila sekä keittiö muodostavat avaran kokonaisuuden. Jokaisesta huoneistosta on upeat merinäköalat, tilava terassi ja lattialämmitys. Kaikkien huoneistojen myyntihintaan kuuluvat myös autohallipaikka ja varasto.

Elysea Suites antaa asunnonostajalle mahdollisuuden valita huoneistoon mieleiset pintamateriaalit. Taloyhteisön alueella on suuri ulkouima-allas merinäköalalla, puutarha-alueita, kuntosali ja spa. Asuinalue on rauhallinen ja vartioitu.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Mieleisen asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 578 000 €

Lue lisää

HUONEISTOT

DUPLEX-HUONEISTO 2 MH, LOS PACOS FUENGIROLA

Myytävänä hiljattain täysin remontoitu kahden makuuhuoneen 78 m2 duplex-huoneisto suositussa pienkerrostaloyhteisössä Fuengirolan Los Pacosissa. Asunto sijaitsee kävelymatkan päässä palveluista ja läheltä löytyvät koulu, kaupat, ravintolat ja bussipysäkki.

Tyylikkään huoneiston yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja parveke. Alemmassa kerroksessa on täysin varusteltu avokeittiö, joka yhdistyy valoisaan olohuoneeseen. Olohuoneesta on käynti 7 m2 terassille. Alakerrassa on myös wc.

Huoneistossa on ilmastointi ja se myydään kalustettuna.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 257 000 €

Lue lisää

KULMAHUONEISTO 2 MH, TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen ensimmäisen kerroksen 82 mkulmahuoneisto, josta on kauniit merinäkymät. Asunto sijaitsee Cortijo de Torrequebrada -taloyhteisössä Benalmádena Costalla rauhallisessa ympäristössä, mutta lähellä palveluita. Asunnossa on 17 m2 lasitettu terassi lounaaseen päin.

Huoneistossa on eteinen, avokeittiö ja olohuone, josta on käynti terassille. Asunnossa on kaksi kylpyhuonetta, joista toinen sijaitsee päämakuuhuoneen yhteydessä. Päämakuuhuoneesta on myös pääsy terassille.

Myyntihintaan sisältyy pysäköintipaikka. Aidatussa taloyhteisössä on uima-allas ja puutarha. Rakennuksessa ei ole hissiä.

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 279 000 €

Lue lisää

KERROSTALOHUONEISTO 3 MH, CERRADO DEL ÁGUILA, MIJAS

Myytävänä kaunis ja moderni kolmen makuuhuoneen huoneisto Cerrado del Águilassa Mijasissa. Huoneisto sijaitsee aidatussa hyvin hoidetussa ja rauhallisessa urbanisaatiossa, jossa on suuret yhteiset tilat. Palvelut ovat lähellä ja Fuengirolaan on vain viiden minuutin ajomatka.

Asunnossa on eteinen ja täysin varusteltu keittiö, jonka yhteydessä on kodinhoitotila. Olohuone on tilava ja siitä on käynti kaakkoon päin olevalle 19 m2 terassille, josta on kauniit avoimet näkymät kaupunkiin, merelle ja vuoristoon. Päämakuuhuoneessa on ensuite-kylpyhuone ja myös pääsy terassille. Lisäksi huoneistossa on kaksi muuta makuuhuonetta sekä kylpyhuone.

Asunto on erittäin hyvin pidetty ja muuttovalmis. Siinä on marmorilattiat, ilmastointi kaikissa huoneissa, kaksinkertaiset ikkunat sekä kiinteät vaatekaapit kaikissa makuuhuoneissa. Katoksellinen pysäköintipaikka sisältyy myyntihintaan. Aidatun taloyhteisön alueella on uima-allas, suuri puutarha ja turvakamerat. Cerrado del Águilan golfkenttä ja paddle klubi ovat vieressä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 335 000 €

Lue lisää

TYYLIKÄS DUPLEX-HUONEISTO 132 M2, SENSARA BENALMÁDENA

Myytävänä tasokas ja laadukkaasti remontoitu 2 mh ja 2 kph duplex-huoneisto suomalaisten suosimasta taloyhtiö Sensarasta Benalmádenasta, Arroyo de la Mielin ja Benalmádena Pueblon puolivälistä. Asunnon ilmansuunta on etelä-itä ja maisemina ovat meri sekä vuoristo.

Asunnon sisäpinta-ala on 100 m2 ja sen pohjaratkaisu on hyvin avara. Olohuoneeseen avautuva tilava keittiö on täysin varusteltu ja upeasti remontoitu. ja se avautuu kivasti olohuoneeseen. Toinen makuuhuoneista on yläkerrassa ja toinen alakerrassa. Makuuhuoneet ovat hyvin tilavia ja molemmissa on reilusti kaappitilaa. Tyylikkäät kylpyhuoneet ovat makuuhuoneiden yhteydessä. Yläkerrassa on myös toinen olohuone/oleskelutila, josta on käynti upealle osittain lasitetulle 32 m2 kattoterassille.

Asunnossa on laminaattilattiat, ilmastointi ja lämmitys sekä kiinteät kaapistot. Ikkunalasit ovat lämpölasia ja kylpyhuoneissa on lattialämmitys. Myyntihintaan sisältyy myös tilava autopaikka parkkihallista ja iso varasto.

Taloyhtiö Sensaran palveluihin kuuluvat ravintola, kylpylä, kuntosali, ulkouima-allas, elokuvateatteri, kirjasto ja upeat puutarhat.

Linja-autot kulkevat vierestä ja lähimpään ruokakauppaan on matkaa noin 500 m. Málagan lentokentälle on noin 15 min automatka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 410 000 €

Lue lisää

MERINÄKÖALAHUONEISTO 2 MH, CARVAJAL, FUENGIROLA

Myytävänä 90 m2 kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen huoneisto Carvajalista Fuengirolasta. Huoneisto sijaitsee Fuengirolan rantapaseon varrella 10. kerroksessa. 15 m2 terassilta avautuu esteettömät näkymät merelle.

Huoneisto läpikävi täydellisen remontin vuonna 2022, jolloin uusittiin keittiö ja molemmat kylpyhuoneet, joihin asennettiin lattialämmitys.

Asunto myydään kalustettuna ja myyntihintaan kuuluu autopaikka. Tämä kohde on täysin muuttovalmis ja se soveltuu sekä omaan että sijoituskäyttöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 645 000 €

Lue lisää

LUKSUSKATTOHUONEISTO 2 MH, TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä pienintäkin yksityiskohtaa myöten upeaksi kunnostettu ja sisustettu kattohuoneisto Lar Bay -taloyhteisössä Benalmádena Costalla. Huoneistosta on esteettömät näköalat merelle, kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä ja uimaranta on aivan vieressä.

Heti asunnon sisäänkäynnistä lähtien aistii valon ja avaruuden. Ovelta avautuu oleskelu- ja ruokailutila, suuret terassit sekä täysin varusteltu tyylikäs ja tasokas Schmidtin keittiö. Kaksi makuuhuonetta sijaitsee yksityisellä käytävällä. Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja pääsy toiselle terassille. Päämakuuhuone avautuu sekä etelään että länteen ja siitä on upeat merinäkymät.

Toisessa makuuhuoneessa on iso ikkuna ja se avautuu sisäpatiolle. Asunnon lattiat ovat valkoista laminaattia jonka alla on alkuperäinen laattalattia. Kattoon on asennettu laadukkaat spottivalot ja terassille sekä makuuhuoneisiin sähkömarkiisit.

Kattohuoneisto on täysin kalustettu laadukkailla tyylikkäillä ja moderneilla huonekaluilla. Huoneisto myydään kalustettuna, joten se on täysin muuttovalmis.

Asunnon myyntihintaan kuuluu varasto ja autopaikka parkkihallista. Lisähintaan on mahdollisuus ostaa myös toinen autopaikka.

Aidatun taloyhtiön alueella on upea puutarha sekä aikuisten ja lasten uima-allas.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 999 999 €

Lue lisää

HUVILAT

PARITALO 4 MH BENALMÁDENA PUEBLO

Myytävän laadukas neljän makuuhuoneen ja neljän kylpyhuoneen 154 m2 kaksitasoinen paritalohuoneisto Benalmádena Pueblossa. Huoneiston ilmansuunta on etelä ja tilavalla tontilla on oma 148 m2 puutarha. Sijainti on rauhallinen ja palvelut lähellä.

Huoneisto on valoisa ja huoneet ovat tilavia. Keittiö on täysin varusteltu ja poikkeuksellisen suuri vaatehuone tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Pieneen uima-altaaseen on käynti suoraan olohuoneesta. Kellarissa on autotalli ja varastohuone.

Aidatun ja vartioidun taloyhtiön alueella on yhteinen uima-allas. Asukkailla on mahdollisuus käyttää lisämaksusta huippulaadukasta Higueronin Spa:ta ja sen tarjoamia palveluja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 850 000 €

Lue lisää

NÄKÖALAVILLA 6 MH, MIJAS COSTA 440 M2

Myytävänä upea 440 m2 villa, joka sijaitsee Mijas Costan alueella, aivan Fuengirolan keskustan lähellä. Tästä modernisoidusta villasta on hienot näkymät merelle ja vuorille.

Talossa on 6 makuuhuonetta, 6 kylpyhuonetta, 2 wc:tä (yksi allasalueella) ja iso sauna. Alakerrassa sijaitsevassa tilavassa olohuoneessa on takka ja lisäksi erillinen ruokailutila. Keittiö on täysin varusteltu ja myös siellä on ruokailutila. Olohuoneesta ja kahdesta makuuhuoneesta on pääsy osittain katetulle  terassille, joka johtaa viihtyisään yksityiseen puutarhaan. Piha-alueella on uima-allas, wc ja grillipaikka. Ylimmässä kerroksessa on kaksi terassia, joista on hienot näkymät merelle ja Mijasin vuorille.

Kellarissa on pyykinpesu- ja kodinhoitotilat sekä kaksi autotallia. Lisäksi talon piha-alueella on pysäköintitilat neljälle autolle. Lähimmät ruokakaupat sijaitsevat 400 m päässä ja apteekki 200 m päässä. Golfkentille on alle 10 min matka ja rannalle alle 5 min matka.

Villalla on turistilisenssi, joten se soveltuu erinomaisesti myös sijoituskäyttöön.

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely tai live-videoesittely!

Hinta 885 000 €

Lue lisää

VILLA 5 MH BENALMÁDENA PUEBLO

Myytävänä upea viiden makuuhuoneen villa Benalmádena Pueblossa. Yhdessä tasossa olevassa villassa on ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja sieltä on hienot merinäkymät. Kiinteistö sijaitsee rauhallisella ja kauniilla asuinalueella, kävelymatkan päässä viehättävästä Benalmádena Pueblon keskustasta.

Villan eteisestä on suora sisäänkäynti korkeakattoiseen olohuoneeseen, josta on kaunis näköala ja pääsy terassille sekä kauniiseen puutarhaan. Olohuoneen yhteydessä on myös ruokailutila. Ruokailutilan vieressä on täysin varustettu keittiö. Villassa on neljä makuuhuonetta, joista kahdessa on ensuite-kylpyhuone. Lisäksi on kolmas kylpyhuone sekä erillinen vieras-wc. Kolmannen kylpyhuoneen yhteydessä on kodinhoitotila, josta on käynti pihalle.

Kiinteistöön on asennettu aurinkopaneelit ja koko villa on ilmastoitu. Villan alueella on myös erillinen yksiö, jossa on oma sisäänkäynti, ilmastointi ja kylpyhuone. Autoille on pysäköintilaa pihalla tai autotallissa, jossa on tilaa kolmelle autolle.

Puutarhassa on suuri uima-allas, jossa on pieni poreallas. Puutarha on hyvin yksityinen, kaunis ja rauhallinen. Siellä on pieni nurkka vihannesten viljelyyn ja hedelmäpuiden kasvattamiseen, sekä erillinen rakennus, jossa on ulkokeittiö-baari ja rentoutumisalue, jossa on sauna ja suihku. Katolle on mahdollista rakentaa kattoterassi panorama maisemilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 1.100 000 €

Lue lisää

VILLA 5 MH, TORREBLANCA, FUENGIROLA

Myytävänä upea 5 mh ja 4 kph villa erittäin rauhallisella alueella kadun päässä, jossa on vain neljä muuta taloa. Valoisa villa sijaitsee Torreblancassa hyvällä paikalla 1125 m2 tontilla, josta on huikeat 360 asteen näkymät Välimerelle ja vuorille. Villan ilmansuunta on etelä.

Villan pohjakerroksessa on eteinen, vieras-wc ja tilava keittiö, jossa on iso keittiösaareke. Keittiössä on kaasuliesi, liesituuletin, tuplauuni, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Sekä keittiöstä että olohuoneesta on käynti suurelle terassille ja uima-allasalueelle. Pohjakerroksessa on myös erillinen huoneisto, jossa on olohuone, makuuhuone ja kompakti keittiö.

Toisessa kerroksessa on tilava aula, josta on käynti kahteen makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja päämakuuhuoneeseen. Kaikki makuuhuoneet ovat etelään päin ja niistä on pääsy suurelle terassille.

Kolmannessa kerroksessa, jonne kuljetaan kierreportaikon kautta, on iso makuuhuone, kylpyhuone ja terassi, josta on upeat näkymät. Uima-allasalueella on uima-altaan lisäksi poreallas, suuri katettu terassi sekä kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Villassa on lukittava tupla-autotalli ja lisäksi pihalle mahtuu kolme autoa.

Ranta on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Torreblancan paikallinen rautatieasema on noin 15 minuutin ja linja-autopysäkki noin 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Hinta 1.350 000 €

Lue lisää

Katso lisää myyntiasuntoja täältä.

VUOKRATTAVANA

RIVITALOHUONEISTO 3 MH TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana kolmen makuuhuoneen rivitalohuoneisto Torrequebradan golfkentän kupeessa. Huoneisto on hiljattain remontoitu, ja sieltä on näkymät golfkentälle ja merelle.

Modernisti sisustetun asunnon sisäänkäynti on keskikerroksesta. Keskikerroksessa on täysin varusteltu keittiö sekä tilava olohuone, jossa on ruokailuryhmä. Lisäksi keskikerroksessa on pieni terassi, jolta on näkymä golfkentälle.

Alakerrassa on isompi tila, joka on yhdistetty makuuhuone sekä peli-, elokuva- tai urheilutila. Alakerrassa on myös kylpyhuone. 

Kolmannessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on kylpyhuone. Toisesta makuuhuoneesta on käynti terassille, josta avarat näköalat golfkentälle.

Osaksi katetulla kattoterassilla on grillialue, aurinkotuoleja sekä ruokailuryhmä. Huoneistossa on wifi ja ilmastointi sekä liinavaatteita ja pyyhkeitä. Asuntoon kuuluu yksi autopaikka. Taloyhtiössä on uima-allas.

Puerto Marinan satamaan on vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Lähin ruokakauppa, uimaranta, sekä ravintolat ovat 1,5 km päässä. Málagan kansainvälinen lentokenttä on vain 25 minuutin ajomatkan päässä.

Siivousmaksu 190 € ei sisälly hintaan
Vauvansänky 5 €/yö
Myöhäinen uloskirjautuminen (klo 14.00) 40 €

Hinta alk. 1100 €/vko

Lue lisää

KERROSTALOHUONEISTO 2 MH, SENSARA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana tasokas ja hyväkuntoinen 2 mh ja 2 kph yhdentason huoneisto suomalaisten suosimasta taloyhtiö Sensarasta Benalmádenasta, Arroyo de la Mielin ja Benalmádena Pueblon puolivälistä. Asunnon ilmansuunta on itään ja maisemina ovat meri ja edessä avautuva taloyhtiön puutarha.  

Asunnon pinta-ala on 90 m2 ja sen pohjaratkaisu on hyvin käytännöllinen. Keittiö on täysin varusteltu ja se avautuu kivasti olohuoneeseen. Olohuone jää makuuhuoneiden väliin, erottaen kummatkin makuuhuoneet ja kylpyhuoneet toisistaan. Makuuhuoneet ovat tilavia ja molemmissa on reilusti kaappitilaa. Kylpyhuoneet ovat makuuhuoneiden yhteydessä.  Kahvi- ja ruokailuhetkistä voi nauttia katetulla ja lasitetulla terassilla. Lasit saa tarvittaessa siirrettyä sivuun. 

Asunnossa on laattalattiat, ilmastointi ja lämmitys sekä kiinteät kaapistot. Ikkunalasit ovat lämpölasia ja kylpyhuoneissa on lattialämmitys. Autopaikka mahdollista on mahdollista saada parkkihallista.

Taloyhtiö Sensaran palveluihin kuuluvat ravintola, kylpylä, kuntosali, ulkouima-allas, elokuvateatteri, kirjasto ja upeat puutarhat.

Linja-autot kulkevat vierestä ja lähimpään ruokakauppaan on matkaa noin 500 m. Málagan lentokentälle on noin 15 min ajomatka ja 24 tuntia auki oleva Xanit-sairaala on muutaman minuutin ajomatkan päässä.

alk. 1500 €/kk
+ vesi ja sähkö kulutuksen mukaan
Viikkovuokrahinnat sesongin mukaan.

Lue lisää

KERROSTALOHUONEISTO 2 MH SENSARA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana 2 mh ja 2 kph asunto taloyhtiö Sensarasta Benalmádenasta, joka sijaitsee Arroyo de la Mielin ja Benalmádena Pueblon puolivälissä. Huoneistosta on upeat merinäköalat.

Asunnon pinta-ala on 84 m2 ja sen pohjaratkaisu on hyvin käytännöllinen ja tilava. Keittiö avautuu tilavaan olohuoneeseen ja kylpyhuoneet ovat kätevästi makuuhuoneiden yhteydessä. Asunnossa on tilava 30 m2 iltapäiväaurinkoon päin suuntautuva terassi. Asunto on täysin varusteltu ja sopii hyvin myös liikuntarajoitteiselle.

Sensara-taloyhtiöstä löytyy upea trooppinen puutarha kävelyreitteineen, ulkouima-allasalue merinäköaloilla, ulkokuntoilualue, pieni kuntosali, kirjasto, elokuvateatteri, pelisali, ravintola, vastaanotto, sekä kylpylä.

Linja-autot kulkevat vierestä ja lähimpään ruokakauppaan on matkaa noin 500 m. Málagan lentokentälle on noin 15 min automatka ja 24 tuntia auki oleva Xanit-sairaala on muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Minimivuokrausaika on yksi viikko.

Hinnat alk.
80 €/vrk
1290 €/kk

Lue lisää

MERINÄKÖALAHUONEISTO 1 MH, TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA COSTA

Vuokrattavana Benalmádena Costalla, Nueva Torrequebradassa sijaitseva yhden makuuhuoneen moderni huoneisto hienoilla merinäköaloilla.

Tässä uudehkossa huoneistossa on tilava eteinen, täysin varusteltu ja koneistettu keittiö, valoisa olohuone, tilava makuuhuone ja yksi kylpyhuone ammeella sekä terassi.

Tilavassa ja valoisassa olohuoneessa on ruokapöytä sekä lisävuoteeksi sopiva laadukas vuodesohva.
Makuuhuoneesta on käynti iltapäiväauringon puoleiselle näköalaparvekkeelle. Sekä olohuoneesta että makuuhuoneesta avautuvat upeat maisemat taloyhtiön uima-altaalle sekä merelle ja Fuengirolaan.

Asunnossa on vesikiertoinen patterilämmitys sekä kanavoitu ilmalämpöpumppu, joka viilentää, lämmittää sekä poistaa kosteutta.

Hissillisessä taloyhtiössä on mukava ja aurinkoinen uima-allasalue. Kaikki palvelut ovat lähistöllä.
Tämä huoneisto on vuokrattavissa sekä lyhyt- että pitkäaikaisesti.
Asunnon hintaan kuuluu myös oma autohallipaikka sekä valokuitu Internet.

Kysy lisää ja varaa tästä upea loma-asuntosi!

Hinta alk. 990 €/kk

Lue lisää


Katso lisää vuokra-asuntoja täältä.

ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.

Tilaa asumisen uutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja pysy ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.

Tilaa uutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja seuraa mitä Espanjassa tapahtuu.

Asunnot: Tutustu myös muihin asuntoihin Espanja.Comissa
Artikkelit: Kiinnostavia artikkeleita ja tietoa Espanjasta
Palveluhakemisto: Asumiseen ja lomailuun liittyvät Palveluntarjoajat

Jaa:

Lähde sunnuntaina liikkeelle ja osallistu hyväntekeväisyyskävelyyn!

Meluisat naapurit Espanjassa – mikä neuvoksi?