Asuntouutiskirje maaliskuu 02/2023

Julkaistu: 21.03.2023
AjankohtaistaAsuminenUutiskirjeet
Mijasin Calahondan rannan tuntumasta, Rantareitin varrelta löytyy asuntoja upeilla merinäköaloilla. Kuva Espanja.Com.

KIINNOSTAAKO ASUNNON OSTAMINEN ESPANJASTA?

LIITY SEURAAJAKSI ASUNNOT ESPANJA.COM -FACEBOOKIIN JA TILAA ASUNTOUUTISKIRJEEMME.

ARVOMME KAIKKIEN 16.4.23. MENNESSÄ FACEBOOKIIN LIITTYNEIDEN JA ASUNTOUUTISKIRJEEN TILANNEIDEN KESKEN VIIKON ILMAISEN MAJOITUKSEN AURINKORANNIKOLLE ASUNNONETSINTÄÄ VARTEN.

LUE TARKEMMAT KILPAILUUN OSALLISTUMISOHJEET JA KILPAILUN SÄÄNNÖT TÄÄLTÄ.
OSALLISTU KILPAILUUN TÄSTÄ.

ESPANJASSA ASUMISEN ARTIKKELIT

KÄYTTÄJÄN KOKEMUKSIA AURINKOPANEELEISTA ESPANJASSA

Aurinkopaneelien käyttö pienentää sähkölaskua, mutta auttaa myös ymmärtämään omia käyttäytymistapoja. Leena ja Isto Molarius asennuttivat kiinteistöönsä paneelipaketin akkuineen, ja se sekä muutti arkista toimintaa että tuottaa hyvää mieltä. Lue Espanja.Comin artikkelista Molariusten haastattelu.

Katso myös aurinkopaneeleiden asennukseen liittyvät videot:
Aurinkopaneelien asennus Espanjassa osa 1. Aurinkopaneelien hyödyt ja kustannukset
Aurinkopaneelien asennus Espanjassa osa 2. Invertteri
Aurinkopaneelien asennus Espanjassa osa 3. Paneelien kiinnitys katolle
Aurinkopaneelien asennus Espanjassa osa 4. Aurinkopaneelien puhdistus
Aurinkopaneelien asennus Espanjassa osa 5. Uima-allas

ANDALUSIAN TURISTIMAJOITUSTA KOSKEVAT SÄÄNNÖKSET SIIRTYVÄT KUNTIEN HALLINNOIMIKSI

Turisteille asuntoja vuokraavien on sopeuduttava uusiin säännöksiin, jotka Andalusian aluehallinto haluaa tulevan voimaan jo ennen ensi kesää. Uudet säännökset antaisivat paikallishallinnolle vallan rajoittaa turistimajoitusten vuokrausta.

Lue lisää

ASIANTUNTIJAT ENNUSTAVAT PIENIÄ HINNANLASKUJA ESPANJAN RANNIKKOALUEIDEN ASUNTOIHIN

Kevään saapuessa Espanjan rannikko- ja saarialueilla alkaa taas näkyä runsain määrin turisteja. Tämä myös kiihdyttää asuntokauppaa alkuvuoteen nähden. Millaista asuntokauppavuotta asiantuntijat odottavat vuodesta 2023?

Lue lisää

KOLMANNES ESPANJAN VUOKRANANTAJISTA PYYTÄÄ ENEMMÄN TAKUITA KUIN LAKI SALLII

Espanjan asuntojen vuokraustoimintaa seuraavan toimielin (OESA), on julkaissut tiedotteen vuokranantajille ja vuokralaisille. Osa asuntojen omistajista toimii säännösten vastaisesti vaatiessaan liikaa vuokratakuita tai kuukausivuokraa etukäteen. Säännösten vastaista toimintaa tapahtuu kaikissa Espanjan suurimmissa kaupungeissa.

Lue lisää

YRITYKSET

YRITTÄJÄ:

Haluatko mainoksesi tai yrityksesi esille Espanja.Com uutiskirjeeseen, sivuille tai Palveluhakemistoon? Katso lisätietoa täältä tai lähetä viesti osoitteeseen myynti@espanja.com niin otamme sinuun yhteyttä.

Espanja.Com Palveluhakemisto

Palveluhakemistosta löydät myös tietoa Espanjan eri kaupungeista ja kunnista.

HALUATKO MYYDÄ ASUNTOSI?

Haluatko myydä Aurinkorannikolla sijaitsevan asuntosi?
Meillä on runsaasti kansainvälisiä asiakkaita, jotka etsivät unelmakohdettaan Espanjasta juuri nyt.
Ota yhteyttä niin löydämme asunnollesi ostajan!

West Wind Rentals & Properties
info@elponiente.com
puh. +34-655 689 455
GSM 040 722 1472
www.elponiente.com

.

Viihtyisitkö näissä maisemissa?

Varaa oma loma-asuntosi talvelle ja tälle vuodelle! Tarjolla mukavia asuntoja sekä lyhyt- että pitkäaikaisvuokraukseen. Kauttamme myös tasokkaat myyntiasunnot.

Ota yhteyttä: WEST WIND RENTALS & PROPERTIES
puh. +34-639 948 826
info@elponiente.com

.

ASUNTOKOHTEET

MYYTÄVÄNÄ

UUDISKOHTEET

PINE HILL RESIDENCES, TORREBLANCA FUENGIROLA

Pine Hill Residences rakennetaan Fuengirolan Torreblancan rinteeseen. Asunnot soveltuvat sekä vakinaiseen että vapaa-ajan asumiseen. Rauhalliseen taloyhtiöön tulee 71 tilavaa asuntoa, joissa on kaikissa kolme makuuhuonetta. Jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka ja varasto. Näköalat ovat merelle, vuorille tai maaseudulle riippuen asunnon sijannista.

Jokaiseen asuntoon tulee turvaovi ja kiinteät vaatekaapit. Keittiö on kalustettu ja täysin varusteltu kodinkoneilla (keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi ja astianpesukone). Kylpyhuoneet on laatoitettu ja kalustettu.

Fuengirolan keskusta sekä Los Bolichesin, Torreblancan ja Las Gaviotasin rannat ovat muutaman minuutin automatkan päässä, ja Torreblancan juna-asemalle on vain 3 min automatka. Taloyhtiön lähistöllä on runsaasti golfklubeja, rantaklubeja ja ostosalueita, joissa on mukava viettää aikaa.

Pine Hill Residencesin piha-alueella on kauniit trooppiset puutarhat ja ulkouima-allas. Yhteisistä sisätiloista löytyy spa-osasto, jossa on lämmitetty sisäuima-allas ja täysin varusteltu kuntosali.

Asuntojen hinnat vaihtelevat 199 000-429 000 € välillä riippuen asunnon koosta ja kerroksesta.

Ota yhteyttä ja varaa pian omasi!

Lue lisää

UUDISKOHDE DREAM GOLF, MIJAS COSTA

Uudiskohde Dream Golf rakennetaan Mijas Costalle Calanova Sea Golf -golfkentän välittömään läheisyyteen. Taloyhtiöön tulee kolme rakennusta, joissa on yhteensä 54 kahden ja kolmen makuuhuoneen asuntoa.

Rakennukset ovat kolmikerroksisia ja niissä on myös kattohuoneistoja suurine terasseineen, joista on upeat näkymät golfkentälle. Asunnot ovat moderneja ja valoisia, ja niissä on tilava olohuone, jonka yhteydessä on avokeittiö.

Taloyhtiön yhteisillä alueilla on uima-altaita ja kauniita puutarhoja. Sijainti on rauhallinen Calanova Golf klubin etulinjassa ja meren rantaan on matkaa vain 3 km. Myös La Calan idyllinen kylä on aivan vieressä. Yhteydet Málagaan ja Marbeillaan ovat erinomaiset AP-7- ja A-7-teiden ansioista.

Asuntojen hinnat vaihtelevat 253 000-468 600 euron välillä asunnon koosta ja sijainnista riippuen.

Arvioitu valmistuminen 15.11.2024.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Lue lisää

UUDISKOHDE EDIFICIO EXCELLENCE, BENALMÁDENA

Edificio Excellence rakennetaan Benalmádenan keskustaan Arroyo de la Mieliin, jossa kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä. Juna-asema on 900 m päässä ja Málagan lentokenttä on vain 10 min ajomatkan päässä. 5-kerroksisessa rakennuksessa on 30 laadukasta 2 ja 3 makuuhuoneen asuntoa ja auringonottoa ja rentoutumista varten on kattoterassi. Rakennus on aidattu ja taloyhtiön alueella on uima-allas merinäkymillä. Allasalueella on myös suihkut ja pukuhuoneet.

Kaikissa asunnoissa on täysin varusteltu moderni amerikkalainen keittiö, jossa on LED-valaistus korkeiden kaapien alla ja energiatehokkaat kodinkoneet. Kaikki asunnot ovat laadukkaasti eristettyjä ja niissä on korkeatasoinen aeroterminen järjestelmä, joka toimii yhdessä huippuluokan lämpöpumpun kanssa, joka jäähdyttää kesällä, lämmittää talvella sekä myös lämmittää veden.

Autohallipaikka on mahdollista hankkia rakennuksen alla olevasta pysäköintihallista (hinta 15 000 €) ja varastotila hintaan 3000 €.

Asuntojen hinnat vaihtelevat 259 995-369 995 euron välillä asunnon koosta ja sijainnista riippuen. Arvioitu valmistuminen on vuoden 2024 ensimmäinen neljännes.

Ota yhteyttä ja varaa itsellesi vain 6000 € varausmaksulla moderni ja huoleton asunto!

Lue lisää

UUDISKOHDE ONE OAK, TORREMOLINOS

Uudiskohde One Oak sijaitsee yhdellä Torremolinosin parhaista alueista. Ympäristö on rauhallinen ja kaikki tarvittavat palvelut, kuten koulut, urheilutilat, Los Manantialesin virkistäytymisalue ja supermarketit ovat lähellä. Automatka rannalle kestää 5 min, Málagan lentokentälle 10 min ja Málagan keskustaan 15 min.

Asunnot ovat 1, 2 tai 3 makuuhuoneen asuntoja ja neliöitä on 88 m²-209 m², joihin sisältyy 13 m²-60 m² terassi. Rakennus on moderni ja asunnoissa on suuret terassit. Taloyhtiön alueella on suuri uima-allas ja terassi aurinkotuoleineen.

Hinnat vaihtelevat 298 000-553 000 euron välillä riippuen asunnon koosta ja sijainnista.

Arvioitu valmistuminen 15.12.2025.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Mieleisen asunnon voi varata 6600 € varausmaksulla.

Lue lisää

UUDISKOHDE LA CORNICHE TORREBLANCA, FUENGIROLA

La Corniche taloyhtiö rakennetaan Fuengirolaan Torreblancan yläosaan. Taloyhtiöön tulee yhteensä 36 kahden, kolmen ja neljän makuuhuoneen asuntoa, joista kaikista on upeat näkymät Välimerelle. Jokainen huoneisto on suunniteltu valoisaksi ja avaraksi.

Taloyhtiön alueella on lounge, erilliset aikuisten ja lasten uima-altaat sekä puutarha-alue ja alueita rentoutumiseen.

La Corniche taloyhtiössä on myös panostettu kestävään kehitykseen ja veden lämmittäminen hoidetaan aurinkopaneeleilla sekä sähköautoille rakennetaan latauspisteitä.

Hinnat vaihtelevat 365 000-784 000 euron välillä riippuen asunnon koosta ja sijainnista.

Lue lisää

HUONEISTOT

KATTOHUONEISTO TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä yksikerroksinen 137 m2 neljännen kerroksen kulmakattohuoneisto Torrequebradassa, Benalmádena Costalla. Huoneistosta on hienot näkymät merelle. Sijainti on rauhallinen, mutta lähellä palveluita.

Asunnossa on eteinen, tilava olohuone, keittiö + kodinhoitohuone, kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Suuri 55 m2 terassi on etelään päin.

Huoneisto on hyvinpidetty ja muuttovalmis. Asunnossa on ilmastointi, marmorilattiat ja kiinteät vaatekaapit.

Pysäköintipaikka ja varasto sisältyvät myyntihintaan. Aidatun taloyhtiön alueella on uima-allas ja puutarha.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja sovi esittely tai live-videoesittely!

Hinta 349 000 €

Lue lisää

KATTOTERASSIHUONEISTO MERINÄKÖALALLA, EL HIGUERÓN, FUENGIROLA

Myytävänä ainutlaatuinen kolmannen kerroksen kattoterassihuoneisto upealla merinäköalalla El Higuerónista Fuengirolasta. Sijainti on ihanteellinen, sillä rantaan on matkaa vain 400 m ja Carvajalin juna-asemalle 250 m.

Huoneisto on yhdessä tasossa ja siinä on suuri 25 m2 eteläterassi. Asunnossa on täysin varusteltu avokeittiö ja tilava olohuone, josta pääsee terassille. Makuuhuoneita on kaksi, joista toisessa on ensuite kylpyhuone ja käynti terassille. Asunnon myyntihintaan kuuluvat myös parkkipaikka pysäköintihallista sekä varasto.

Huoneisto sijaitsee uudessa vuonna 2019 valmistuneessa taloyhtiössä, jossa on 80 asuntoa ja kaksi uima-allasta, spa ja sauna, poreallas, kuntosali sekä vartiointi.

Tämä on hieno kohde, joten ota yhteyttä ja pyydä esittelyä tai live-videoesittelyä!

Hinta 699 000 €

Lue lisää

KATTOTERASSIHUONEISTO 2 MH HIGUERON WEST, BENALMÁDENA

Myytävänä upea 203 m2 kattoterassihuoneisto Higueron Westissä. Hintaa on alennettu 850 000 eurosta 799 000 euroon.

Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, joissa on lattialämmitys. Asunnossa on ilmastointi ja lämmitys.

Tilavasta olohuoneesta on käynti 72 m2 pääterassille, josta on hienot meri- ja vuoristonäkymät. Asunnon toinen terassi, johon paistaa iltapäiväaurinko on 12 m2 kokoinen. Asunnon myyntihintaan kuuluvat myös autohallipaikka ja varasto.

Aidatun ja vartioidun taloyhtiön alueella on uima-allas ja kauniit puutarha-alueet. Vieressä sijaitseva Higuerón Hilton -hotelli tarjoaa erilaisia palveluja, kuten ravintoloita, kuntosalin, uima-altaan, kylpylän, saunan, padel-kenttiä ja tenniskenttiä.

Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittelyä tai live videoesittelyä!

Hinta 799 000 €

Lue lisää

TOWNHOUSE

TOWNHOUSE 4 MH, MIJAS PUEBLO

Myytävänä ainutlaatuinen aito espanjalainen 360 m2 kaupunkitalo Mijas Pueblon keskustassa rauhallisen kadun varrelta, jossa on vain muutama naapuri. Talo on rakennettu kolmeen tasoon ja siinä on neljä makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta.

Katutasosta pääsee yksityiseen autotalliin ja 24 m2 bodegaan. Ensimmäisessä keroksessa on olohuone ja keittiö sekä suuri perinteinen 47 mterassi, jossa voi nauttia illallisia tai poimia hedelmäpuiden hedelmiä. Myös kadun puolella on terassi. Toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta, joista yksi toimii tällä hetkellä kirjastona. Toisessa kerroksessa on myös vaatehuone. Ylimmässä kerroksessa on yksi makuuhuone sekä viihtyisä terassi, josta on 360 asteen panoraamanäkymät kaupunkiin, merelle ja vuorille.

Tämäntyyppisiä aitoja espanjalaisia taloja tulee harvoin markkinoille, joten ota nopeasti yhteyttä ja pyydä ykistyisesittelyä tai live-videoesittelyä!

Hinta 1.895 000 €

Lue lisää

HUVILAT

KAUNIS NÄKÖALAVILLA 6 MH, MIJAS COSTA 440 M2

Myytävänä upea 440 m2 villa, joka sijaitsee Mijas Costan alueella, aivan Fuengirolan keskustan lähellä. Tästä modernisoidusta villasta on hienot näkymät merelle ja vuorille.

Talossa on 6 makuuhuonetta, 6 kylpyhuonetta, 2 wc:tä (yksi allasalueella) ja iso sauna. Alakerrassa sijaitsevassa tilavassa olohuoneessa on takka ja lisäksi erillinen ruokailutila. Keittiö on täysin varusteltu ja myös siellä on ruokailutila. Olohuoneesta ja kahdesta makuuhuoneesta on pääsy osittain katetulle  terassille, joka johtaa viihtyisään yksityiseen puutarhaan. Piha-alueella on uima-allas, wc ja grillipaikka. Ylimmässä kerroksessa on kaksi terassia, joista on hienot näkymät merelle ja Mijasin vuorille.

Kellarissa on pyykinpesu- ja kodinhoitotilat sekä kaksi autotallia. Lisäksi talon piha-alueella on pysäköintitilat neljälle autolle. Lähimmät ruokakaupat sijaitsevat 400 m päässä ja apteekki 200 m päässä. Golfkentille on alle 10 min matka ja rannalle alle 5 min matka.

Villalla on turistilisenssi, joten se soveltuu erinomaisesti myös sijoituskäyttöön. Tällä hetkellä villa on vuokrattuna lokakuulle 2023 asti. Villa voidaan myydä myös vuokrattuna, jolloin vuokratuotto siirtyy uudelle omistajalle.

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely tai live-videoesittely!

Hinta 935 000 €

Lue lisää

Katso lisää myyntiasuntoja täältä.

VUOKRATTAVANA

LUKSUSVILLA LA CAPELLANÍA-ALUEELLA BENALMÁDENASSA 6 MH 680 M2

Villa Valo on elegantti, laadukas ja tilava kokonaisuus. Pääilmansuunta on etelä-länsi ja aurinko paistaa valoisalle tontille koko päivän.

Täysin uudistetun villan alakerrasta löytyy sauna-osasto, kuntosali-pelihuone, tilava makuuhuone, wc sekä viinitupa eli bodega. Sisäänkäyntikerroksessa sijaitsevat eteishalli, wc, kodinhoitohuone, olohuone, moderni keittiö, ruokailutila sekä työhuone. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta. Suurimman makuuhuoneen yhteydessä on kylpyhuone, jossa on poreallas Välimeri-näköaloilla. Makuuhuoneesta pääsee myös suurelle terassille, jolta on upeat näkymät merelle.

Villan pihalla on uima-allas ja poreallas-alue ja se sopii erinomaisesti luksustason lomailuun ja syntymäpäivien tai hääjuhlien pitopaikaksi. Villalta on hyvät yhteydet lentokentälle ja lähin ostoskeskus sekä Benalmádena pueblo ovat kävelymatkan päässä.

Hinta alk. 1999 €/vko

Lue lisää

TASOKAS NÄKÖALAHUVILA BENALMÁDENASSA 4 MH 335 M2

Arroyo de la Mielissä, lähellä Tivoli Worldia on arkkitehdin suunnittelema upea moderni huvila, joka on valmistunut vuonna 2004. Huvilassa on 4 mh (yhdessä on oma pukeutumishuone sekä kh), kodinhoitohuone, kolme kylpyhuonetta, iso täysin varusteltu keittiö ja ruokailutila, sekä valoisa ja avara takalla varustettu olohuone.

Huvilan yläkerrassa on suuri terassi, josta avautuu upea näköala Välimerelle. Huvila on tyylikkäästi suunniteltu ja sisustettu laadukkailla materiaaleilla. Piha on suojaisa ja aidattu. Takapihalta löytyy ulkoruokailuryhmä kahdeksalle henkilölle. Etupihalla on aurinkoterassi, uima-allas ja puutarha. Huvilassa on myös täysin uusi 6 hengen sauna, josta on upea näköala Välimerelle.

Talon alakerrassa on lisäksi yksi makuuhuone, wc sekä tilava 4 autolle sopiva autotalli. Kaupat ovat lähellä ja Malagan lentokentälle vain on reilu 10 min matka. Juna-asemalle on n. 1,5 km.

Hinta alk. 2190 €

Lue lisää

UPEA 1 MH ASUNTO PALOMA PUISTON YLÄPUOLELLA BENALMÁDENASSA

1 mh valoisa moderni asunto sijaitsee keskeisellä paikalla Benalmádenassa Paloma-puiston (Parque de la Paloma) vieressä. Huoneisto on hissittömän talon 3. kerroksessa ja sinne mahtuu majoittumaan kaksi aikuista. Huoneistoon ei voi tuoda lisävuodetta.

Asunnossa on remontoitu kylpyhuone ja täysin varusteltu keittiö. Olohuoneesta ja makuuhuoneesta on käynti lasitetulle terassille, johon paistaa aurinko koko päivän.

Pueblo del Parque -taloyhtiö on rakennettu andalusialaiseen tyyliin. Suljetulla alueella on kaksi suurta uima-allasta ja kaunis hoidettu puutarha.

Asunnolta on lyhyt kävelymatka rantaan sekä Arroyo de la Mielin juna-asemalle. Vesi sisältyy hintaan ja sähkö maksetaan erikseen. Ei pitkäaikaisvuokrausta.
Asunto on vapaana syyskuun 2023 loppuun asti.

Lue lisää


Katso lisää vuokra-asuntoja täältä.

Espanja.Com toimittaa vuoden 2023 alusta lähtien kahta uutiskirjettä.

Myytäviä ja vuokrattavia asuntokohteita esitellään laajemmin uudessa Espanja.Comin asuntouutiskirjeessä. Asuntouutiskirjeessä julkaistaan asuntokohteiden lisäksi asumiseen ja asuntomarkkinoihin liittyviä ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita.

Espanja.Comin uutiskirje ilmestyy entiseen tapaan kahden viikon välein tiistaina. Espanja.Comin asuntouutiskirje ilmestyy myös tiistaisin, mutta vuoroviikoin perinteisen uutiskirjeen kanssa. 

Tilaa asuntouutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja pysy ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.

Tilaa uutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja seuraa mitä Espanjassa tapahtuu.

Asunnot: Tutustu myös muihin asuntoihin Espanja.Comissa
Artikkelit: Kiinnostavia artikkeleita ja tietoa Espanjasta
Palveluhakemisto: Asumiseen ja lomailuun liittyvät Palveluntarjoajat

Jaa:

Espanjassa Ellun kaa!

Kolmannes Espanjan vuokranantajista pyytää enemmän takuita kuin laki sallii