Asuntouutiskirje toukokuu 03/2023

Julkaistu: 30.05.2023
AjankohtaistaAsuminenUutiskirjeet
Benalmádenassa on rakennettu rinteeseen viihtyisiä asuntoja, joista on upeat näymät merelle. Kuva Espanja.Com.

ESPANJASSA ASUMISEN ARTIKKELIT

VILLA SIJOITUSKOHTEENA AURINKORANNIKOLLA

Espanja.Com haastatteli suomalaista Hämäläisen pariskuntaa, joka hankki Benalmádenassa sijaitsevan Villa Avalonin kesällä 2022. Villa ostettiin perheyrityksen nimiin. Pariskunta viettää villassa muutaman kerran vuodessa lomia oman perheensä kesken ja muina aikoina villaa vuokrataan loma-asukkaille. Lue lisää villasta sijoituksena artikkelistamme.

KUUKAUSIVUOKRAT COSTA DEL SOLIN SUURIMMISSA KAUPUNGEISSA NOUSIVAT YLI 1000 EUROON

Vuokrat ovat nousseet Espanjassa 7,9 % tämän vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Huhtikuun tilastoista on nähtävissä, että 22 Espanjan kaupunkia ovat vuokrahintojen huipussa. Kuukausivuokrien nousu johtuu vuokra-asuntojen alitarjonnasta, joka on erityisesti ongelmana Fuengirolassa, Torremolinossa ja Benalmádenassa.

Lue lisää

VIISI SYYTÄ MÁLAGASSA ASUMISEEN

Málagan provinssi on yksi viime vuosina eniten suosiotaan ja vetovoimaansa kasvattanut alue. Sen maantieteellisen sijainnin, läpivuotisen miellyttävän ilmaston, kauniin ympäristön ja hyvien liikenne- ja tietoliikenneyhteyksien vuoksi lukuisat ihmiset valitsevat sen asuinpaikakseen. Saatavilla on myös luksusta sitä arvostaville.

Lue lisää

KUINKA PARANTAA LOMAKODIN ESTEETTÖMYYTTÄ JA SAMALLA NOSTAA ASUNNON ARVOA?

Espanjassa on noin kolme miljoonaa lomakotia. Vuosia sitten hankittu lomakoti voi ikääntymisen myötä muuttua haasteelliseksi asua esimerkiksi jyrkkien portaiden takia. Vaikka lomakotia ei käytetäkään yhtä usein kuin ykköskotia, on yhtä lailla tärkeää parantaa sen käyttömukavuutta. Vastineeksi se vaikuttaa myönteisesti asunnon arvoon.

Lue lisää

YRITYKSET

YRITTÄJÄ:

Haluatko mainoksesi tai yrityksesi esille Espanja.Com uutiskirjeeseen, sivuille tai Palveluhakemistoon? Katso lisätietoa täältä tai lähetä viesti osoitteeseen myynti@espanja.com niin otamme sinuun yhteyttä.

Espanja.Com Palveluhakemisto

Palveluhakemistosta löydät myös tietoa Espanjan eri kaupungeista ja kunnista.

HALUATKO MYYDÄ ASUNTOSI?

Haluatko myydä Aurinkorannikolla sijaitsevan asuntosi?
Meillä on runsaasti kansainvälisiä asiakkaita, jotka etsivät unelmakohdettaan Espanjasta juuri nyt.
Ota yhteyttä niin löydämme asunnollesi ostajan!

West Wind Rentals & Properties
info@elponiente.com
puh. +34-655 689 455
GSM 040 722 1472
www.elponiente.com

.

Viihtyisitkö näissä maisemissa?

Varaa oma loma-asuntosi kesälle tai ensi syksylle! Tarjolla mukavia asuntoja sekä lyhyt- että pitkäaikaisvuokraukseen. Kauttamme myös tasokkaat myyntiasunnot Espanjan Aurinkorannikolta.

Ota yhteyttä: WEST WIND RENTALS & PROPERTIES
Vuokraus: +34 639 948 826 / Nina Ivakko
Myynti: +34 655 689 455 / Ismo Ivakko
info@elponiente.com
www.elponiente.com

.

ASUNTOKOHTEET

MYYTÄVÄNÄ

UUDISKOHTEET

PINE HILL RESIDENCES, TORREBLANCA FUENGIROLA

Pine Hill Residences rakennetaan Fuengirolan Torreblancan rinteeseen. Asunnot soveltuvat sekä vakinaiseen että vapaa-ajan asumiseen. Rauhalliseen taloyhtiöön tulee 71 tilavaa asuntoa, joissa on kaikissa kolme makuuhuonetta. Jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka ja varasto. Näköalat ovat merelle, vuorille tai maaseudulle riippuen asunnon sijannista.

Jokaiseen asuntoon tulee turvaovi ja kiinteät vaatekaapit. Keittiö on kalustettu ja täysin varusteltu kodinkoneilla (keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi ja astianpesukone). Kylpyhuoneet on laatoitettu ja kalustettu.

Fuengirolan keskusta sekä Los Bolichesin, Torreblancan ja Las Gaviotasin rannat ovat muutaman minuutin automatkan päässä, ja Torreblancan juna-asemalle on vain 3 min automatka. Taloyhtiön lähistöllä on runsaasti golfklubeja, rantaklubeja ja ostosalueita, joissa on mukava viettää aikaa.

Pine Hill Residencesin piha-alueella on kauniit trooppiset puutarhat ja ulkouima-allas. Yhteisistä sisätiloista löytyy spa-osasto, jossa on lämmitetty sisäuima-allas ja täysin varusteltu kuntosali.

Asuntojen hinnat vaihtelevat 199 000-429 000 € välillä riippuen asunnon koosta ja kerroksesta.

Ota yhteyttä ja varaa pian omasi!

Lue lisää

UUDISKOHDE ONE OAK, TORREMOLINOS

Uudiskohde One Oak sijaitsee yhdellä Torremolinosin parhaista alueista. Ympäristö on rauhallinen ja kaikki tarvittavat palvelut, kuten koulut, urheilutilat, Los Manantialesin virkistäytymisalue ja supermarketit ovat lähellä. Automatka rannalle kestää 5 min, Málagan lentokentälle 10 min ja Málagan keskustaan 15 min.

Asunnot ovat 1, 2 tai 3 makuuhuoneen asuntoja ja neliöitä on 88 m²-209 m², joihin sisältyy 13 m²-60 m² terassi. Rakennus on moderni ja asunnoissa on suuret terassit. Taloyhtiön alueella on suuri uima-allas ja terassi aurinkotuoleineen.

Hinnat vaihtelevat 298 000-553 000 euron välillä riippuen asunnon koosta ja sijainnista.

Arvioitu valmistuminen 15.12.2025.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Mieleisen asunnon voi varata 6600 € varausmaksulla.

Lue lisää

UUDISKOHDE MANE RESIDENCES, BENALMÁDENA

Uudiskohde Mane Residences rakennetaan erinomaiselle paikalle Benalmádena Pueblon läheisyyteen. Kaikista kodeista on upeat näkymät merelle ja rannikolle. Laadukkaaseen taloyhtiöön tulee yhteensä 49 viihtyisää kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoa sekä kattohuoneistoa, joissa on suuret terassit. Lisäksi rakennetaan kaksi kolmen makuuhuoneen rivitaloasuntoa, joissa on oma puutarha.

Avaraan olohuoneeseen on yhdistetty täysin varusteltu avokeittiö Siemensin kodinkoneilla. Myös kylpyhuoneet rakennetaan täysin käyttövalmiiksi ja niihin asennetaan kylpyhuonekalusteet.

Huoneistoissa on laattalattiat, terassit laatoitetaan ulkokäyttöön soveltuvalla laatalla ja kylpyhuoneet märkätiloihin soveltuvalla laatalla. Kaikki asunnot ovat lämpöeristettyjä ja niissä on energiatehokas lämmitys ja ilmastointi. Asunnon myyntihintaan kuuluvat autopaikka ja varasto.

Aidatun taloyhtiön alueella on ulkouima-allas ja kuntosali.

Hinnat vaihtelevat 325 000-799 000 euron välillä riippuen asunnon koosta ja sijainnista.
Ota yhteyttä ja kysy lisää! Mieleisen asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Lue lisää

UUDISKOHDE ALBA BENALMÁDENA COSTA

Uudiskohde Alba rakennetaan erinomaiselle paikalle Benalmádena Costalle. Kaikista kodeista on upeat näkymät merelle ja rannikolle.

Laadukkaaseen kolmen rakennuksen taloyhtiöön tulee yhteensä 20 viihtyisää kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoa sekä kattohuoneistoa, joissa on suuret terassit.

Avaraan olohuoneeseen on yhdistetty täysin varusteltu avokeittiö. Myös kylpyhuoneet rakennetaan täysin käyttövalmiiksi ja niihin asennetaan kylpyhuonekalusteet sekä lattialämmitys. Kaikissa huoneistossa on energiatehokas ilmastointi.

Asunnon myyntihintaan kuuluvat autopaikka ja varasto. Aidatun taloyhtiön alueella on kaksi ulkouima-allasta ja kuntosali.

Hinnat vaihtelevat asunnon koon ja sijainnin mukaan:

2 makuuhuonetta: hinta alk. 417 000 €
3 makuuhuonetta: hinta 455 000 €

Ota yhteyttä (ismo.ivakko@espanja.com) ja kysy lisätietoja sekä tilaa kohteen materiaalipaketti!
Mieleisen asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Lue lisää

HUONEISTOT

KERROSTALOHUONEISTO 3 MH ARROYO DE LA MIEL, BENALMÁDENA

Myytävänä keskeisellä paikalla Benalmádenassa 80 m2 Arroyo de la Mielin keskustassa valoisa kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen kerrostalohuoneisto. Asunto on muuttovalmis, mutta pienellä remontilla siitä saa päivitettyä todella kivan ja modernin huoneiston.

Asunto sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa ja siinä on käytännöllinen huonejärjestys. Olohuone ja erillinen keittiö ovat tilavia. Olohuoneesta on käynti katetulle itä-etelä-suuntaiselle terassille. Päämakuuhuoneessa ja käytävässä on kiinteitä vaatekaappeja. Lisäksi asunnossa on kaksi pienempää makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta.

Asunnon myyntihintaan kuuluu pysäköintipaikka talon alapuolella sijaitsevassa parkkihallissa. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja siinä on hissi, joten se soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteiselle.

Asunto sopii sekä omaan että sijoituskäyttöön.

Ota yhteyttä ja sovi esittely tai live-videoesittely!

Hinta 199 900 €

Lue lisää

KERROSTALO 1 MH, RANTAPASEO, FUENGIROLA

Myytävänä Los Bolichesin rannalla 1-linjassa yhden makuuhuoneen ja yhden kylpyhuoneen 57 m2 kerrostalohuoneisto. Huoneisto sijaitsee suositun Ronda IV -taloyhtiön kolmannessa kerroksessa.

Asunto on aivan rannan vieressä ja sieltä on hienot näköalat merelle ja vuoristoon. Huoneiston ilmansuunta on itä.

Asunnossa on avokeittiö ja terassi ja se myydään täysin kalustettuna. Taloyhtiössä on uima-allas. Asunto sopii omaan tai sijoituskäyttöön ja siinä on turistilupa valmiina. Tällä hetkellä vuokravarauksia on jo kesälle ja syksylle valmiina.

Ota yhteyttä ja tutustu kohteeseen tarkemmin esittelyn tai videoesittelyn kautta!

Hinta 215 000 €

Lue lisää

KERROSTALO 2 MH, MIRADOR DE LA YESERA, TORREBLANCA

Myytävänä Fuengirolan Torreblancasta, arvostetusta Mirador de la Yesera -taloyhtiöstä tasokas 3. kerroksen huoneisto upeilla merinäköaloilla. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Kaikki palvelut löytyvät läheltä ja juna-asemalle on matkaa vain n. 700 m.

Asunnossa on eteinen, tilava olohuone ja suuri erillinen täysin varusteltu keittiö, jonka jatkeena on erillinen ikkunallinen kodinhoitotila.  Asunnon aurinkoiselta ja tilavalta terassilta avautuu todella hienot näköalat merelle ja Fuengirolaan. Myyntihintaan kuuluu myös yksi autopaikka autohallissa talon alakerrassa sekä suuri varasto.

Taloyhtiöllä on upea, hyvin hoidettu piha- ja uima-allasalue. Yhteisiin tiloihin kuuluu sauna sekä kuntoilutila. Asunto sopii rauhallisuutta ja laatua arvostavalle joko loma-asunnoksi, pysyvään asumiseen tai sijoituskohteeksi. Taloyhtiö on erittäin suosittu sekä lyhyt että pidempiaikaisena vuokrakohteena.

Ota yhteyttä ja varaa esittely tai virtuaaliesittely heti, sillä tästä taloyhtiöstä on harvoin asuntoja tarjolla!

Hinta 319 000 €

Lue lisää

KERROSTALO 2 MH, LINTUPUISTO, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä 2 mh ja 2 kph korkeatasoinen ja tyylikäs 104 m2 kerrostalohuoneisto kysytyltä ja keskeiseltä Lintupuiston alueelta Benalmádena Costalta. Huoneistosta on upeat merinäkymät ja se sijaitsee vain 500 m päässä rannasta. Arroyo de la Mielin lähijuna-asemalle ja keskustaan on vain 700 m matka.

Huoneisto on täydellisessä kunnossa ja kaikki sen huoneet ovat etelään päin. Asunnossa on paljon luonnonvaloa ja se on talvella lämmin ja kesällä viileä. Huoneistossa on eteinen, olohuone ja keittiö, jonka yhteydessä on kodinhoitohuone. Kauniilla näkymillä varustetulle terassille on käynti olohuoneesta.

Huoneistossa on lämmitys ja ilmastointi, sähköllä toimiva vedenlämmitin, marmori- ja parkettilattiat, sähkökaihtimet, sähköiset markiisit sekä panssaroitu turvaovi. Myyntihintaan kuuluvat autotalli ja varasto.

Asuinrakennus on alueensa arvostetuimpia erityisen tunnelmansa ja tilojen huolellisen kunnossapidon ansiosta. Viheralueet ja puutarhat ovat hyvin hoidettuja. Aidatun taloyhtiön alueella on uima-allas ja poreallas.

Ota yhteyttä ja sovi esittely tai live-videoesittely!

Hinta 410 000 €

Lue lisää

KATTOHUONEISTO SENSARA, BENALMÁDENA 220 M2

Myytävänä 220 m2 tasokas, hyväkuntoinen ja persoonallinen kattohuoneisto taloyhtiö Sensarasta Benalmádenasta, Arroyo de la Mielin ja Benalmádena Pueblon puolivälissä. Huoneistossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, harraste-/toimistotila, sauna ja kodinhoitotila. Tilavia terasseja on kaksi ja pienempiä parvekkeita neljä. Huoneisto on juuri läpikäynyt täyden remontin.

Asunnosta on ikkunoita ja terassit itään, etelään ja länteen. Näkymät kahdelta suurelta terassilta Välimerelle sekä vuoristoon ovat todella upeat. Saunan ikkunasta on näkymät Atlas-vuoriston siluettiin. Huolella ja ajatuksella suunniteltu käytännöllinen avokeittiö sijaitsee huoneiston keskellä. Keittiön vieressä on ruokailutila, josta on käynti pariovien kautta isolle terassille.

Lämmitys ja viilennys tapahtuvat tehokkailla ilmalämpöpumpuilla. Ikkunalasit ovat lämpölasia ja kylpyhuoneissa on lattialämmitys. Koko asunnon tekniikka on rakennettu Samsung Smart Think -systeemin ympärille. Myyntihintaan sisältyvät myös tilava autopaikka parkkihallista ja iso varasto.

Taloyhtiö Sensaran palveluihin kuuluvat ravintola, kylpylä, kuntosali, ulkouima-allas, elokuvateatteri, kirjasto ja upeat puutarhat. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa noin 500 m. Malagan lentokentälle on noin 15 min automatka.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja sovi esittely tai live-videoesittely!

Hinta 549 000 €

Lue lisää

HUVILAT

VILLA 3 MH, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä kaunis villa meri- ja vuoristonäköaloilla Torremarin urbanisaatiosta Benalmádena
Costalta. Sijainti on erinomainen ja rantaan on matkaa vain 900 m.

Aurinkoinen ja valoisa villa on rakennettu yhteen tasoon ja ilmansuunta on lounas. Villassa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on oma kylpyhuone. Tilavasta olohuoneesta on käynti ruokailutilaan ja terassille. Keittiö on täysin varusteltu. Ruokailutila on aiemmin ollut kolmas makuuhuone.

Villassa on upeat terassit kauniilla näköaloilla, puutarhaa sekä oma uima-allas. Yksityinen pysäköinti on sisäänkäynnin luona. Villassa on ilmastointi, takka, aurinkopaneelit ja suuri varasto.

Talossa on lisäpotentiaalia, sillä sitä voidaan laajentaa ja siihen on mahdollisuus
rakentaa toinen kerros. Suurin sallittu rakennusoikeus on 0,38.

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely tai live-videoesittely!

Hinta 449 000 €

Lue lisää

KAUNIS NÄKÖALAVILLA 6 MH, MIJAS COSTA 440 M2

Myytävänä upea 440 m2 villa, joka sijaitsee Mijas Costan alueella, aivan Fuengirolan keskustan lähellä. Tästä modernisoidusta villasta on hienot näkymät merelle ja vuorille.

Talossa on 6 makuuhuonetta, 6 kylpyhuonetta, 2 wc:tä (yksi allasalueella) ja iso sauna. Alakerrassa sijaitsevassa tilavassa olohuoneessa on takka ja lisäksi erillinen ruokailutila. Keittiö on täysin varusteltu ja myös siellä on ruokailutila. Olohuoneesta ja kahdesta makuuhuoneesta on pääsy osittain katetulle  terassille, joka johtaa viihtyisään yksityiseen puutarhaan. Piha-alueella on uima-allas, wc ja grillipaikka. Ylimmässä kerroksessa on kaksi terassia, joista on hienot näkymät merelle ja Mijasin vuorille.

Kellarissa on pyykinpesu- ja kodinhoitotilat sekä kaksi autotallia. Lisäksi talon piha-alueella on pysäköintitilat neljälle autolle. Lähimmät ruokakaupat sijaitsevat 400 m päässä ja apteekki 200 m päässä. Golfkentille on alle 10 min matka ja rannalle alle 5 min matka.

Villalla on turistilisenssi, joten se soveltuu erinomaisesti myös sijoituskäyttöön. Tällä hetkellä villa on vuokrattuna lokakuulle 2023 asti. Villa voidaan myydä myös vuokrattuna, jolloin vuokratuotto siirtyy uudelle omistajalle.

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely tai live-videoesittely!

Hinta 885 000 €

Lue lisää

TASOKAS VILLA 4 MH, BENALMÁDENA

Myytävänä laadukkaasti rakennettu 4 mh villa Benalmádenassa lähellä kaikkia palveluja. Villan rakentamisessa on käytetty korkeatasoisia materiaaleja ja se on moitteettomassa kunnossa.

Villa on kaksikerroksinen. Ensimmäisessä kerroksessa on kaunis sisäänkäynti ja iso olohuone, jossa on takka. Olohuoneesta on käynti puutarhaan ja uima-altaalle. Ensimmäisessä kerroksessa on myös kaksi päämakuuhuonetta, joissa molemmissa on oma kylpyhuone ja pukeutumistila. Toisessa kylpyhuoneessa on poreallas. Lisäksi samassa kerroksessa on kaksi pienempää makuuhuonetta sekä yksi kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella.

Toisessa kerroksessa on tilava ruokailuhuone ja avokeittiö, jossa on kodinhoitohuone. Kerroksessa on myös erillinen wc ja hissi, joka vie alas autotalliin. Aidatun villan piha-alueella on kaunis puutarha, suuri uima-allas erillisellä porealtaalla sekä lastenallas. Piha-alueella on myös baari, ulkokeittiö ja grillipaikka.

Villan kaikissa huoneissa on ilmastointi (lämmin/kylmä) ja lattialämmitys. Ikkunat ovat tuplalasia ja katot korkeat. Veden (600 l) lämmitystä varten on asennettu aurinkopaneelit. Villassa on hälytysjärjestelmä ja videopuhelin. Uima-allas on lämmitetty.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Hinta 1.650 000 €

Lue lisää

Katso lisää myyntiasuntoja täältä.

VUOKRATTAVANA

TASOKAS NÄKÖALAVILLA BENALMÁDENASSA 4 MH

Villa Avalon sijaitsee Benalmádenan Arroyo de la Mielissä rauhallisella alueella. Se on arkkitehdin suunnittelema upea moderni huvila, joka on valmistunut vuonna 2004.

Villassa on 4 mh, kodinhoitohuone, kolme kylpyhuonetta, iso täysin varusteltu keittiö ja ruokailutila, sekä valoisa ja avara takalla varustettu olohuone.

Villan yläkerrassa on suuri terassi, josta avautuu upea näköala Välimerelle. Villa on tyylikkäästi suunniteltu ja sisustettu laadukkailla materiaaleilla. Piha on suojaisa ja aidattu. Takapihalta löytyy ulkoruokailuryhmä kahdeksalle henkilölle. Etupihalla on aurinkoinen terassi, uima-allas ja puutarha. Huvilassa on myös kuuden hengen suomalainen sauna, josta on upea näköala Välimerelle.

Villan alakerrassa on lisäksi yksi makuuhuone, wc sekä tilava neljälle autolle sopiva autotalli. Kaupat ovat lähellä ja Málagan lentokentälle on vain reilu 10 min matka. Juna-asemalle on n. 1,5 km.

Hinta alk. 1950 €/vko

Lue lisää

KERROSTALOHUONEISTO SENSARA 2 MH, BENALMÁDENA

Vuokrattava tasokas ja hyväkuntoinen 81 m2 2 mh ja 2 kph kolmannen kerroksen valoisa huoneisto taloyhtiö Sensarasta Benalmádenasta, Arroyo de la Mielin ja Benalmádena Pueblon puolivälissä. Keittiö on täysin varusteltu ja kylpyhuoneet ovat kätevästi makuuhuoneiden yhteydessä. Olohuoneesta on käynti 33 m2 kalustetulle näköalaterassille.

Asunnossa on laattalattiat, ilmastointi ja lämmitys sekä kiinteät kaapistot. Ikkunalasit ovat lämpölasia ja kylpyhuoneissa on lattialämmitys. Vuokralaisen käytössä on Internet-yhteys.

Rauhallisen ja aidatun taloyhtiö Sensaran palveluihin kuuluvat ravintola, kylpylä (sauna ja sisäuima-allas), kuntosali, ulkokuntoilualue, ulkouima-allas, elokuvateatteri, kirjasto ja upeat puutarhat.

Linja-autot kulkevat vierestä ja lisäksi Sensaralla on käytössä oma minibussi. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa noin 500 m. Málagan lentokentälle on noin 15 min automatka.

Asunto on vapaana 23.7. asti.

Hinta alk. 1600 €/kk

Lue lisää

3 MH HUONEISTO BELLAGIO-TALOYHTIÖSSÄ, BENALMÁDENA

Vuokrattavana ensimmäisen kerroksen (ei maataso) asunto Bellagio-taloyhtiössä Benalmádenan Lintupuiston ja rannan välissä. Asunnosta on suora näkymä taloyhtiön kauniiseen puutarhaan, jossa on uima-allasalue.

Huoneistossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista kahdessa on parisänky ja yhdessä erillinen vuode. Kylpyhuoneita on kaksi ja täysin varustellun keittiön yhteydessä on myös erillinen kodinhoitohuone. Olohuoneesta on käynti katetulle ja lasitetulle parvekkeelle, jossa on sohvaryhmä ja auringonottotuoli.

Taloyhtiössä on myös sisäuima-allas ja kuntosali. Asuntoon kuuluu taloyhtiön alla sijaitseva autopaikka, jonne on käynti hissillä.

Asunto on vuokrattavissa vain lyhytaikaisesti.

Hinta alk. 1650 €/kk.

Lue lisää

KERROSTALOHUONEISTO 1 MH BENALMÁDENA COSTA

Vuokrattavana ensimmäisen kerroksen (ei maataso) 80 m2 tilava 1 mh huoneisto Palacio de Poniente taloyhtiössä Benalmádenan huvivenesatamasta.

Makuuhuoneessa on parisänky, yhden seinän mittainen vaatekaappi, pieni pöytä sekä käynti parvekkeelle. Kylpyhuoneessa on kylpyamme sekä ikkuna tuuletusta varten. Keittiö on täysin varusteltu. Sisäpihalle aukeaa erillinen kodinhoitotila, jossa on pesukone, lämminvesivaraaja ja siivouskomero.

Valoisassa olohuoneessa on vuodesohva sekä ruokapöytäryhmä. Olohuoneesta avautuu liukuovet parvekkeelle, josta on suorat näkymät upeaan huvivenesatamaan.

Rakennuksen kattoterassilla on iso uima-allas sekä auringonottoalue. Päätieltä kulkee bussiyhteys Málagaan ja satamassa on taksiasema. 

Kysy hintaa

Lue lisää

1 MH ASUNTO LINTUPUISTON YLÄPUOLELLA BENALMÁDENASSA

1 mh valoisa moderni asunto sijaitsee keskeisellä paikalla Benalmádenassa Paloma-puiston (Parque de la Paloma) vieressä. Huoneisto on hissittömän talon 3. kerroksessa ja sinne mahtuu majoittumaan kaksi aikuista. Huoneistoon ei voi tuoda lisävuodetta.

Asunnossa on remontoitu kylpyhuone ja täysin varusteltu keittiö. Olohuoneesta ja makuuhuoneesta on käynti lasitetulle terassille, johon paistaa aurinko koko päivän.

Pueblo del Parque -taloyhtiö on rakennettu andalusialaiseen tyyliin. Suljetulla alueella on kaksi suurta uima-allasta ja kaunis hoidettu puutarha.

Asunnolta on lyhyt kävelymatka rantaan sekä Arroyo de la Mielin juna-asemalle. Vesi sisältyy hintaan ja sähkö maksetaan erikseen.

Ei pitkäaikaisvuokrausta. Asunto on vapaana syyskuun 2023 loppuun.

Hinta alkaen 990 €/kk

Lue lisää


Katso lisää vuokra-asuntoja täältä.

Tilaa asuntouutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja pysy ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.

Tilaa asuntouutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja pysy ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.

Tilaa uutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja seuraa mitä Espanjassa tapahtuu.

Asunnot: Tutustu myös muihin asuntoihin Espanja.Comissa
Artikkelit: Kiinnostavia artikkeleita ja tietoa Espanjasta
Palveluhakemisto: Asumiseen ja lomailuun liittyvät Palveluntarjoajat

Jaa:

Yli kymmenen uutta ravintolaa avautuu kesäksi Helsinki-Vantaalle – katso lista

Kuinka parantaa lomakodin esteettömyyttä ja samalla nostaa asunnon arvoa?