Fuengirolan uusi urheilu- ja vapaa-ajan puisto Parque de La Loma aukeaa jouluun mennessä

Julkaistu: 04.12.2023
AjankohtaistaAsuminenEläminen ja lomailuTerveys- ja hyvinvointi

Parque de La Loma -puiston työt ovat loppusuoralla, kertoi Fuengirolan pormestari Ana Mula, joka vieraili viime viikolla lähes 30 000 m2 puistossa. Puisto sijaitsee Avenida de Andalucía -kadun ja Arroyo Real -joen välissä, ja siitä tulee Fuengirolan kaupungin suurin vapaa-ajan viettopaikka, jossa on urheilu- ja virkistystoimintaa kaiken ikäisille.

Pian yleisölle avautuvassa uudessa puistossa on kiipeilyseinä, jalkapallokenttä tekonurmella, paddle-tennis-, käsipallo- ja lentopallokentät, polkupyörärata, juoksuratoja, pyörätie aikuisille sekä toinen pyörätie, joka on tarkoitettu vain lapsille.

Ilmakuva puistosta.

Vapaa-ajan puistoon on myös rakennettu kävely- ja lepoalueita yli 16 000 neliömetrin puutarha-alueen joukkoon. Puutarhaan on istutettu yli 300 puuta ja noin 11 000 pensasta. Siellä on lisäksi piknikpaikkoja ja keskusaukio, jossa voidaan järjestää kaikenlaisia tapahtumia.

Uusi puisto on ihanteellinen paikka liikunnalle, ulkoilulle, harrastuksille ja yhteiselle ajanvietolle perheen ja ystävien parissa. Ana Mulan mukaan Gran Parque de la Loma on keskeinen osa Fuengirolan kehitystä, ja vahvistaa kaupunkia laadukkaana asumispaikkana sekä kiinnostavana matkakohteena.

Ana Mula vieraili viime viikolla lähes valmiissa puistossa.

Puiston rakennustöitä tekee Herysan- ja ACP-yhtiöistä koostuva Unión Temporal de Empresas. Puistoon on investoitu 2 885 405 euroa, josta 80 % on Euroopan unionin ja 20 % Fuengirolan kaupungin rahoittamaa.

Lue lisää:
Urbaanit seinämuraalit tuovat väriä Fuengirolan kaduille
Fuengirolassa avataan joulumarkkinat
Fuengirolan busseissa tänä vuonna yli kaksi miljoonaa matkustajaa
Fuengirolan parhaat asuinalueet
Fuengirolan ensimmäiset Spain Nordicum -messut järjestetään maaliskuussa 2024
Fuengirolan Los Pacosiin suunnitteilla jättimäinen vehreä vapaa-ajanalue

Lähde
fuengirola.es

Teksti Espanja.Com
Kuvat Ayuntamiento de Fuengirola
toimitus@espanja.com

Jaa:

Asumisen uutiskirje joulukuu 01/2023

Asunnonvaltaukset Espanjassa vähenivät