Eläminen ja lomailu

Málaga on espanjalaisten turistien 10 parhaan lomakohteen joukossa

Julkaistu: 03.07.2024

Espanjalaisten kesälomakausi on juuri startannut. Kansainvälisesti suosittu Málagan kaupunki sijoittuu myös espanjalaisten suosikkilomakohteiden Top 10 joukkoon.

Málaga on niin ulkomaalaisten kuin espanjalaistenkin suosima kesälomakohde.

Lentojen, hotellien ja autovuokrahintavertailuhakukoneen Jetcostin tekemän ranking-listan mukaan Costa del Solin pääkaupunki Málaga on heinäkuun kuudenneksi suosituin kotimaan matkustajien lomakohde. Se häviää vertailussa vain Madridille, Benidormille, Alicantella, Ibizalle ja Cádizille.

Málaga häviää suosiossaan vain Madridille, Benidormille, Alicantella, Ibizalle ja Cádizille.
Kesäisin katettu Málagan ikoninen Calle Larios -katu vetää paljon matkailijoita.

Espanjalaisten 20 halutuimman lomakohteen joukossa ovat myös Torremolinos (14. sija) ja Benalmádena (18. sija). Top 40 -listalla Fuengirola on sijalla 26.

Torremolinos on espanjalaisten 14. suosituin lomakohde.
Suomalaisten suosima Fuengirola on espanjalaisten suosikkilomakohteiden ranking-listalla sijalla 26.

Jetcostin markkinointijohtaja Ignazio Ciarmoli kertoo, että espanjalaiset odottavat todella innolla lomaansa. Sen vuoksi majoitushaut heinäkuulle 2024 lisääntyivät 10 prosenttia verrattuna viime vuoden samaan ajanjaksoon, joka oli aiempi ennätys.

Raportin mukaan näyttää siltä, että myös espanjalaiset haluavat edelleen lomakohteita, joissa on hiekkaa, aurinkoa ja merta. 70 prosenttia espanjalaisista turisteista etsii rantakohteita sisämaan matkakohteiden sijaan.

Ciarmoli painotti Andalusian vetovoimaa ja huomautti, että alue on yksi Espanjan halutuimmista 13 lomakohteella 40 parhaan joukossa. Jetcost kannustaa kaikkia espanjalaisia nauttimaan hyvin ansaituista lomista.

Cádizin ja Málagan lisäksi Torremolinos, Roquetas de Mar, Conil de la Frontera, Benalmádena, El Puerto de Santa María, Mojácar, Sevilla, Fuengirola, Granada, Almeria ja Huelva ovat kaikki 40 parhaan lomakohteen joukossa.

Lue lisää:
Top 10 rantaa Costa del Solilla
Nauti Málagan välimerellisestä ilmapiiristä
Lennolla Málagasta Helsinkiin – lentoliikenne Espanjaan jatkuu vilkkaana
Koe vanhan ajan tunnelmaa Málagan Huelinissa
Top 10 matkakohdetta Fuengirolassa

Lähde
surinenglish.com

Kuvat ja teksti Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

600 miljoonan euron tekoallasprojektilla lisää vettä Costa del Solille

Päivä Alicantessa, valon kaupungissa