Uutiskirjeet

Uutiskirje toukokuu 02/2024

Julkaistu: 21.05.2024
Fuengirolan rannoilla aletaan olla kesäisissä tunnelmissa. Kuva Espanja.Com.

UUSIMMAT UUTISET

LATINORYTMIEN PYÖRTEISSÄ –
TANSSILLINEN MATKA OULUSTA FUENGIROLAAN

Latinalaistanssit kiinnostavat kaiken ikäisiä, ja aktiivisimmat harrastajat saattavat matkustaa tanssitunneille Espanjaan asti. Näin teki oululainen kymmenen naisen ryhmä, joka matkasi tanssimaan Fuengirolaan.
Fuengirolassa naiset kävivät niin suomalaisen kuin espanjalaisenkin tanssinopettajan opissa ja harjoittelivat salsaa, sambaa, cha cha:ta, rumbaa ja jiveä.
Viikon matkan aikana oli myös mahdollisuus nauttia Fuengirolan lämmöstä, kansainvälisistä ferioista sekä käydä tutustumassa idylliseen Mijas Puebloon.
Lue artikkelistamme lisää tanssimatkasta Fuengirolaan.

ESPANJA.COMIN TOUKOKUUN KUUKAUDEN HENKILÖ:
KARLA KIVIMÄKI

Espanja.Comin toukokuun kuukauden henkilö on pian 30-vuotias Karla Kivimäki, joka muutti Espanjaan parikymppisenä vanhempiensa mukana.
Karla on nuori äiti ja yrittäjä, ja hänen kotinsa sijaitsee Aurinkorannikolla San Pedro de Alcántaran tuntumassa.
Tampereen seudulla kasvanut Karla on sopeutunut hyvin espanjalaiseen elämänmenoon, ja hänen perheeseensä kuuluu espanjalainen mies ja kaksi lasta.
Lue artikkelistamme lisää espanjalaistuneen Karlan elämästä.

RONDAN KUULUISAAN ROTKOON ON AVATTU UUSI KÄVELYREITTI

Rondan kuuluisaan rotkoon avattiin uusi kävelyreitti huhtikuun puolivälissä. Reitti kulkee koko Rondaa symboloivan rotkon pohjalla. Se on herättänyt suurta kiinnostusta ja se vie kulkijansa kaupungin kuuluisan Puente Nuevo -sillan juurelle.
Espanja.Com kävi tutustumassa reittiin viikko sen avaamisen jälkeen.
Lue artikkelistamme lisää rotkon pohjalla kulkevasta reitistä ja siihen liittyvistä jatkosuunnitelmista. Katso myös video rotkon näköalatasanteelta kuvatuista maisemista.

ESPANJAN IHANA AURINKO – NAUTI SIITÄ KOHTUUDELLA

Espanjan aurinko tuo ihanaa lämpöä ja valoa, mutta se voi myös olla vaarallinen ja aiheuttaa terveyshaittoja. Erityisesti kesäisin keskipäivän ja iltapäivän auringon UV-säteily on todella voimakasta, ja silloin on syytä suojautua riittävästi.
Palamista kannattaa välttää, koska pahimmillaan se voi osittain pilata lomamatkaa.
Lue artikkelistamme kuinka suojautua auringolta, ja miten toimia jos auringosta tulee oireita.

COSTA DEL SOLILLA SAA TÄYTTÄÄ YKSITYISIÄ JA YHTEISIÄ UIMA-ALTAITA 1. KESÄKUUTA ALKAEN

Costa del Solin uima-altaiden täyttökysymykseen ollaan vihdoin saatu varma vastaus.
Yksityisomistuksessa olevat uima-altaat voidaan täyttää vesijohtovedellä Málagan maakunnassa, mukaan lukien muualla Costa del Solin alueella 1.6. alkaen.
Kesäkuun 1. päivästä alkaen sallittu vedenkulutus henkilöä kohden päivässä on Málagan maakunnassa edelleen 200 litraa . Tästä poikkeuksena ovat läntisen Costa del Solin kaupungit, joissa rajaa nostetaan 200–225 litraa päivässä.

KANSANELÄKKEIDEN MAKSU ULKOMAILLE LAKKAUTETAAN

Suomen hallitus on päättänyt lopettaa kansaneläkkeiden maksamisen ulkomailla asuville 1.1.2025 alkaen. Päätös on osa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan julkisen talouden kestävyyttä ja vähentämään velkaantumista.
Espanjassa asui 560 kansaneläkkeen saajaa viime vuoden lopussa.
Eniten päätös vaikuttaa Ruotsissa asuviin kansaneläkkeen saajiin, joita oli yli 18 000.

¡HOLA! – ¡OPI ESPANJAA TARINALLISESTI JASKAN JOHDOLLA!

Kiinnostaako espanjan kielen oppiminen, mutta perinteiset kurssit kyllästyttävät?
Espanja.Comilla alkoi (29.2.) itsenäisenä opiskeluna toteutettava espanjan kurssi, jossa kieltä opiskellaan hauskan tarinan siivittämänä. Kurssi jatkuu toukokuun loppuun asti.
Kurssi on maksuton ja siihen voi ilmoittautua tästä. Lähetämme ilmoittautuneille viestin aina uuden osan ilmestyessä.
Bienvenido!
Lue lisää kurssista:
Opiskele espanjaa tarinallisesti!

SEURAA ESPANJASSA ELLUN KAA! -BLOGIA

Espanja.Comin Ellu kirjoittaa elämästään Aurinkorannikolla ja Espanjassa sekä antaa vinkkejä mitä kaikkea auringon alla voi tehdä. Blogia voi lukea joka keskiviikko Espanja.Com -verkkosivuilta sekä Espanja.Com-Facebookista ja –Instasta.
Lue jo ilmestyneet blogitekstit: Espanjassa Ellun kaa! -blogi
Ellu juontaa myös Elämyksiä ja unelmia -radiolähetystä, jota voi kuunnella Radio Finlandialta maanantaisin klo 19-20 (20-21 FI) ja uusintana tiistaisin klo 10.00 (11.00 FI). Ohjelmaa voi kuunnella joko Espanja.Comin netissä, Radio Finlandian netissä tai Radio Finlandian Facebookissa.

BALEAARIT

PÄIVÄ PALMASSA, BALEAARIEN PITTORESKISSA PÄÄKAUPUNGISSA

Moni muistaa Mallorcan suosittuna matkakohteena jo 70-80-luvuilta. Tuolloin lomaan kuului yleensä rannalla makoilu, juhliminen ja retket turistibusseissa. Yksi 80-luvun suosituista retkistä oli ”syntinen Palma”, joka vei iltamyöhään epämääräisille vanhan kaupungin kujille ihmettelemään lasien takana istuvia tyttöjä.
Juhlat on juhlittu ja Palma on pessyt kasvonsa, ja on nykyään elegantti kaupunki, jonka arkkitehtuuri, ruokakulttuuri ja nähtävyydet miellyttävät vaativampaakin matkailijaa.
Toimittajamme Jaana matkusti tutustumaan Palman kaupunkiin.
Lue artikkelistamme lisää mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa Palmalta löytyy.

GRAN CANARIA

LUONTOELÄMYKSIÄ KANARIAN KATOLLA

Gran Canarian keskiosan vuoristo tarjoaa upeita luontoelämyksiä, hienoja maisemia, huikeita vaellusmaastoja sekä lisäksi hyvät mahdollisuudet tähtien tarkkailuun.
Pico de las Nieves ja Roque Nublo ovat saaren korkeimpia kohtia, joihin pääsee halutessaan myös melko helposti, ilman tuntikausien kiipeämistä.
Toimittajamme Anne-Mari teki alueella vaellusretken.
Lue artikkelistamme lisää luontoelämyksistä Kanarian katolla.

MADRID

SAN ISIDRON JUHLA ON MADRIDIN KEVÄÄN KOHOKOHTA

Madridissa juhlistetaan kaupungin suojelupyhimystä Isidro Labradoria joka vuosi toukokuun puolen välin tienoilla. Tämän vuoden juhlat ovat pääkaupungissa jo käynnissä, ja suojelupyhimyksen juhlinta jatkuu 15. päivään saakka.
Fiestas de San Isidron aikaan Madridissa järjestetään monenlaisia tapahtumia ympäri kaupunkia. Juhlakansa kokoontuu San Isidron kaupunginosassa sijaitsevaan Pradera de San Isidron puistoon, jonka viheriöille perheet levittävät piknikvilttinsä.
Toimittajamme Anna otti selvää mitä kaikkea juhlaperinteisiin kuuluu.
Lue lisää aiheesta artikkelistamme.

YRITYSUUTISET

AUTOS DOMINGUEZ

Etsitkö luotettavaa ja hyväkuntoista autoa omaksesi Espanjaan tai vaikka Suomeen? Autos Dominguez on asiantunteva autoliike ja luksusautojen luotettava jälleenmyyjä. Kaikkiin autoihin kuuluu laatutakuu ja ne ovat täydellisesti huollettuja ja tarkastettuja. Lue lisää tästä.

FLUICO INSTALACIONES

Fluico Instalaciones on malagalainen 30 vuotta rakentamisen ja remontoinnin parissa toiminut, rakentamisen ja korjausrakentamisen ammattilaisyritys. Fluico on työskennellyt erityisen paljon suomalaisten omistamissa asunnoissa, ja pystyy toteuttamaan remontteja suomalaisten vaatimalla laatutasolla. Espanja.Comin kautta palvelua on mahdollista saada myös suomen kielellä.
Tutustu palveluihin tarkemmin tästä.

YRITTÄJÄ:

Haluatko mainoksesi tai yrityksesi esille Espanja.Com Uutiskirjeeseen, sivuille tai Palveluhakemistoomme? Katso lisätietoa täältä tai lähetä viesti osoitteeseen myynti@espanja.com niin otamme sinuun yhteyttä. Hinnat alk. 350 €/vuosi.

EspanjanPalvelut.Com

Palveluhakemistosta löydät myös tietoa Espanjan eri kaupungeista ja kunnista.

Espanja.Com Palveluhakemisto

.

HALUATKO MYYDÄ ASUNTOSI?
Haluatko myydä Aurinkorannikolla sijaitsevan asuntosi?
Meillä on runsaasti asiakkaita, jotka etsivät unelmakohdettaan Espanjasta juuri nyt.
Ota yhteyttä niin löydämme asunnollesi ostajan!

West Wind Rentals & Properties
info@elponiente.com
puh. +34-655 689 455 tai
040 722 1472 / Ismo Ivakko
www.elponiente.com

.

Viihtyisitkö näissä maisemissa?

Varaa oma loma-asuntosi syksylle ja ensi talvella! Tarjolla mukavia asuntoja sekä lyhyt- että pitkäaikaisvuokraukseen. Kauttamme myös tasokkaat myyntiasunnot.

Ota yhteyttä: WEST WIND RENTALS & PROPERTIES
puh. +34-639 948 826
info@elponiente.com

.

ASUNTOKOHTEET

VUOKRATTAVANA

RIVITALOHUONEISTO 3 MH TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana kolmen makuuhuoneen rivitalohuoneisto Torrequebradan golfkentän kupeessa. Huoneisto on hiljattain remontoitu, ja sieltä on näkymät golfkentälle ja merelle.

Modernisti sisustetun asunnon sisäänkäynti on keskikerroksesta. Keskikerroksessa on täysin varusteltu keittiö sekä tilava olohuone, jossa on ruokailuryhmä. Lisäksi keskikerroksessa on pieni terassi, jolta on näkymä golfkentälle.

Alakerrassa on isompi tila, joka on yhdistetty makuuhuone sekä peli-, elokuva- tai urheilutila. Alakerrassa on myös kylpyhuone. 

Kolmannessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on kylpyhuone. Toisesta makuuhuoneesta on käynti terassille, josta avarat näköalat golfkentälle.

Osaksi katetulla kattoterassilla on grillialue, aurinkotuoleja sekä ruokailuryhmä. Huoneistossa on wifi ja ilmastointi sekä liinavaatteita ja pyyhkeitä. Asuntoon kuuluu yksi autopaikka. Taloyhtiössä on uima-allas.

Puerto Marinan satamaan on vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Lähin ruokakauppa, uimaranta, sekä ravintolat ovat 1,5 km päässä. Málagan kansainvälinen lentokenttä on vain 25 minuutin ajomatkan päässä.

Siivousmaksu 190 € ei sisälly hintaan
Vauvansänky 5 €/yö
Myöhäinen uloskirjautuminen (klo 14.00) 40 €

Hinta alk. 1100 €/vko

DUPLEX-HUONEISTO 2 MH SENSARA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana kesäajaksi 2 mh ja 2 kph duplex-huoneisto suomalaisten suosimasta taloyhtiö Sensarasta Benalmádenasta, Arroyo de la Mielin ja Benalmádena Pueblon puolivälistä. Asunnon ilmansuunta on länsi ja sieltä on upeat maisemat sekä merelle että vuoristoon.

Asunnon sisäpinta-ala on 100 mja sen pohjaratkaisu on hyvin valoisa ja avara. Tilava keittiö on täysin varusteltu ja se avautuu kivasti olohuoneeseen. Toinen makuuhuoneista on yläkerrassa ja toinen alakerrassa. Makuuhuoneet ovat hyvin tilavia ja molemmissa on reilusti kaappitilaa. Tyylikkäät kylpyhuoneet ovat makuuhuoneiden yhteydessä.

Yläkerrassa on myös toinen, pienempi oleskelutila, jossa avattava vuodesohva. Yläkerrasta on käynti upealle 32 m2 kattoterassille, josta osa on katettu ja lasitettu. Katetussa osassa terassia on ruokailuryhmä. Lisäksi terassilla on auringonottovuoteet kahdelle.

Asunnossa on laminaattilattiat, ilmastointi ja lämmitys sekä kiinteät kaapistot ja Internet-yhteys. Ikkunalasit ovat lämpölasia ja kylpyhuoneissa on lattialämmitys.

Vuokraan sisältyy myös tilava autopaikka parkkihallista.

Taloyhtiö Sensaran palveluihin kuuluvat ravintola, kylpylä, kuntosali, ulkouima-allas, elokuvateatteri, kirjasto ja upeat puutarhat.

Linja-autot kulkevat vierestä ja lähimpään ruokakauppaan on matkaa noin 500 m. Málagan lentokentälle on noin 15 min automatka.

Asunto vuokrattavissa ajalle 22.5.-16.9.2024.

Hinta alk. 1600 €/kk.
Kysy lisää!

KERROSTALOHUONEISTO 2 MH SENSARA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana 2 mh ja 2 kph asunto taloyhtiö Sensarasta Benalmádenasta, joka sijaitsee Arroyo de la Mielin ja Benalmádena Pueblon puolivälissä. Huoneistosta on upeat merinäköalat.

Asunnon pinta-ala on 84 m2 ja sen pohjaratkaisu on hyvin käytännöllinen ja tilava. Keittiö avautuu tilavaan olohuoneeseen ja kylpyhuoneet ovat kätevästi makuuhuoneiden yhteydessä. Asunnossa on tilava 30 m2 iltapäiväaurinkoon päin suuntautuva terassi. Asunto on täysin varusteltu ja sopii hyvin myös liikuntarajoitteiselle.

Sensara-taloyhtiöstä löytyy upea trooppinen puutarha kävelyreitteineen, ulkouima-allasalue merinäköaloilla, ulkokuntoilualue, pieni kuntosali, kirjasto, elokuvateatteri, pelisali, ravintola, vastaanotto, sekä kylpylä.

Linja-autot kulkevat vierestä ja lähimpään ruokakauppaan on matkaa noin 500 m. Málagan lentokentälle on noin 15 min automatka ja 24 tuntia auki oleva Xanit-sairaala on muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Minimivuokrausaika on yksi viikko.

Hinta alk.
80 €/vrk
1290 €/kk

MERINÄKÖALAHUONEISTO 1 MH, TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA COSTA

Vuokrattavana Benalmádena Costalla, Nueva Torrequebradassa sijaitseva yhden makuuhuoneen moderni huoneisto hienoilla merinäköaloilla.

Tässä uudehkossa huoneistossa on tilava eteinen, täysin varusteltu ja koneistettu keittiö, valoisa olohuone, tilava makuuhuone ja yksi kylpyhuone ammeella sekä terassi.

Tilavassa ja valoisassa olohuoneessa on ruokapöytä sekä lisävuoteeksi sopiva laadukas vuodesohva.
Makuuhuoneesta on käynti iltapäiväauringon puoleiselle näköalaparvekkeelle. Sekä olohuoneesta että makuuhuoneesta avautuvat upeat maisemat taloyhtiön uima-altaalle sekä merelle ja Fuengirolaan.

Asunnossa on vesikiertoinen patterilämmitys sekä kanavoitu ilmalämpöpumppu, joka viilentää, lämmittää sekä poistaa kosteutta.

Hissillisessä taloyhtiössä on mukava ja aurinkoinen uima-allasalue. Kaikki palvelut ovat lähistöllä.
Tämä huoneisto on vuokrattavissa sekä lyhyt- että pitkäaikaisesti.
Asunnon hintaan kuuluu myös oma autohallipaikka sekä valokuitu Internet.

Kysy lisää ja varaa tästä upea loma-asuntosi!

Hinta alk. 990 €/kk

.

MYYTÄVÄNÄ

KERROSTALOHUONEISTO 1 MH, FUENGIROLAN SATAMA

Myytävänä 56 m2 yhden makuuhuoneen ja yhden kylpyhuoneen kerrostalohuoneisto Fuengirolan venesataman edestä, jossa on merellinen tunnelma ja rannat ovat lähietäisyydellä. Kaikki palvelut ovat lähiympäristössä.

Seitsemännen kerroksen hissillisessä kerrostalohuoneistossa on kiinteä vaatekaappi, ilmastointi ja lämmitys, ammeellinen kylpyhuone ja täysin varusteltu avokeittiö, joka avautuu valoisaan olohuoneeseen. Asunnossa on 7 m2 terassi.

Taloyhteisössä on suuri uima-allas, josta avautuu näkymät merelle ja satamaan. Tämä asuntokohde soveltuu niin omaan kuin sijoituskäyttöön ympärivuotisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 210 000

KERROSTALOHUONEISTO 1 MH, FUENGIROLAN KESKUSTA

Myytävänä ensimmäisen kerroksen 42 m2 yhden makuuhuoneen ja yhden kylpyhuoneen kerrostalohuoneisto Fuengirolan keskustasta vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Asunnon sijainti on keskeinen lähellä kaikkia palveluita, kauppoja, rautatieasemaa sekä linja-autoasemaa.

Hyväkuntoisen huoneiston ilmansuunta on etelä-itä ja se myydään kalustettuna. Asunnossa on oma terassi, varusteltu keittiö ja kiinteät vaatekaapit. Taloyhteisö on aidattu ja talossa on hissi.

Asuntokohde soveltuu sekä omaan että sijoituskäyttöön ympäri vuoden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 211 000

UUDISKOHDE KERROSTALOHUONEISTO 1 MH, MÁLAGAN KESKUSTA

Myytävänä 04/2024 valmistunut uudiskohde ainutlaatuisessa kerrostalorakennuksessa (AQ Urban Sky) Málagan keskustassa. 26. kerroksen huoneistosta on upeat näköalat länteen ja Málagan kaupunkiin. Huoneistossa on yksi makuuhuone ja yksi kylpyhuone.

Asunnon sijainti on erinomainen ja sen lähiympäristössä on Málagan historiallinen keskusta, ostoskeskuksia sekä urheilu- ja viheralueita. Myös terveydenhuoltopalvelut ja oppilaitokset sijaitsevat lähellä.

Huippumoderni kerrostalorakennus tarjoaa asukkailleen tasokkaat ja monipuoliset yhteiset tilat, joihin kuuluvat kattoterassilla oleva uima-allas, pesutupa, työtilat ja elokuvateatteri. Kaikkia palveluita hallitaan sovelluksen kautta.

Asunnon kokonaispinta-ala on 56,56 m2, asuinpinta-ala on 39,79 m2. Asunnon myyntihintaan kuuluu autopaikka ja varasto. Asunto on kalustamaton.

Asunto soveltuu omaan käyttöön ja vuokra-asuntona tuotto on hyvä. Asunnolle on odotettavissa huomattavaa arvonnousua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 345 000

TASOKAS YLIMMÄN KERROKSEN HUONEISTO, 2 MH MEDITERRA, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä 2 mh ja 2 kph ylimmän kerroksen huoneisto, arvostetussa Mediterra-taloyhteisössä aivan Torrequebradan golfkentän laidalla, josta on upeat näkymät sekä merelle että vuorille. Läpitalon huoneiston ilmansuunta on länsi.

Taloyhteisön alueella on hieno puutarha ja kolmessa tasossa oleva uima-allasalue sekä monipuolinen kuntosali. Mediterran lähellä on suuri padel-keskus, jossa on myös ravintola. Asunto on erittäin hyvässä kunnossa ja hintaan kuuluvat laadukkaat tanskalaiset huonekalut. Päämakuuhuone, jossa on oma kylpyhuone ja pääsy terassille. Asunnon myyntihintaan kuuluu autotalli ja varasto.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 449 000 €

DUPLEX-KATTOHUONEISTO 3 MH, MIRADOR DE LA YESERA, TORREBLANCA, FUENGIROLA

Myytävänä Fuengirolan Torreblancasta, arvostetusta Mirador de la Yesera -taloyhtiöstä tasokas 4. kerroksen 3 mh ja 3 kph duplex-huoneisto upeilla näköaloilla merelle, Fuengirolaan ja vuoristoon.

Asunnon alakerrassa on eteinen, tilava takallinen olohuone, josta on käynti terassille sekä suuri erillinen täysin varusteltu keittiö. Keittiön jatkeena on erillinen ikkunallinen kodinhoitotila. Alakerrassa on myös yksi makuuhuone sekä vieras-wc. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta lisää, joiden molempien yhteydessä on kylpyhuone. Kummastakin makuuhuoneesta on käynti omille terasseilleen.

Huoneiston kaikki ikkunat ovat lämpölasia ja ikkunoissa on sähköiset kaihtimet. Asunnossa on marmolattiat ja laadukas turvaovi. Energiatehokkaan taloyhtiön lämmin vesi tuotetaan aurinkopaneeleilla. Makuuhuoneissa on kiinteät vaatekaapit.

Myyntihintaan kuuluvat myös yksi autopaikka autohallissa talon alapuolella sekä suuri varasto. Taloyhtiöllä on upea, hyvin hoidettu piha- ja uima-allasalue. Yhteisiin tiloihin kuuluu sauna sekä kuntoilutila.

Asunto sopii rauhallisuutta ja laatua arvostavalle joko loma-asunnoksi, pysyvään asumiseen tai sijoituskohteeksi. Taloyhtiö on erittäin suosittu sekä lyhyt- että pidempiaikaisena vuokrakohteena.

Ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset ja alue on erittäin rauhallinen. Kaikki palvelut löytyvät läheltä ja juna-asemalle on matkaa vain n. 700 m.

Ota yhteyttä ja varaa esittely tai virtuaaliesittely heti, sillä tästä taloyhtiöstä on harvoin asuntoja tarjolla!

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 548 500 €

KERROSTALO 2 MH, PUERTO MARINA ISLA 2, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä upea kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen 1. kerroksen huoneisto Benalmádenan Puerto Marinassa La Isla 2:ssa. Muuttovalmiin huoneiston 20 m2 lasitetulta terassilta on hienot näkymät venesatamaan.

Asunnon olohuone on tilava ja tyylikäs. Keittiö on täysin varusteltu ja sen yhteydessä on kodinhoitotila. Makuuhuoneet ovat valoisia ja tilavia, ja toisessa niistä on ensuite-kylpyhuone.

Huoneistossa on kiinteät vaatekaapit ja marmorilattiat.

Veneelle on mahdollisuus saada oma kiinnityspaikka talon yhteyteen. Hissillisen taloyhteisön kattoterassilla on suuri uima-allas ja tilaa auringossa rentoutumiseen.

Tämä kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Puerto Marinan sydämessä, vain muutaman askeleen päässä ravintoloista, kaupoista, baareista ja kaikista vapaa-ajan viettomahdollisuuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 559 000 €

KATTOHUONEISTO 3 MH, TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA

Myytävänä Benalmádenassa sijaitseva upea kattohuoneisto. Tasokkaassa huoneistossa on tilava olohuone, joka avautuu suurelle terassille, sekä keittiö, 3 mh ja 2 kph. Terassilta on hienot näkymät vuorille sekä merelle. Asunnon keittiö on täysin varusteltu ja siitä on myös pääsy terassille.

Terassin koko on 135 mja sinne on mahdollista asentaa suuri poreallas tai jopa pieni uima-allas.
Asuntoon kuuluu kaksi katettua pysäköintipaikkaa. Tässä arvostetussa taloyhteisössä on puutarha ja piha-alue sekä uima-allas ja kaksi padel-kenttää.

Taloyhteisö sijaitsee rauhallisen omakotitaloalueen laidalla, 1,2 kilometrin etäisyydellä kaupoista, lukuisista ravintoloista sekä uimarannasta. Ympärillä on todella mukavat ulkoilualueet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 585 000 €

OMAKOTITALO MERINÄKÖALALLA 3 MH, EL LAGAREJO, MIJAS

Myytävänä laadukkaasti remontoitu 3 mh ja 3 kph omakotitalo hyvällä ja rauhallisella sijainnilla Mijasin El Lagarejon alueelta, läheltä Fuengirolaa. Omakotitalosta on upeat meri- ja vuoristonäköalat ja matkaa rantaan on vain alle kolme kilometriä. Lähiympäristö tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet.

Talossa on hyvä pohjaratkaisu. Ensimmäisessä kerroksessa on tilava täysin varusteltu keittiö, kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Samassa kerroksessa on myös lasitettu terassi, josta on kauniit merinäkymät. Pohjakerroksessa on erillinen yksiö omalla sisäänkäynnillä, jossa on oma keittiö sekä kylpyhuone. Yksiöön pääsee myös sisäkautta portaita pitkin.

Pohjakerrostasolla on myös lämmitetty vastavirtauima-allas, jonka yhteydessä on sauna ja pukuhuone.
Talo on teknisesti erittäin hyvässä kunnossa, ja siinä on lattialämmitys sekä keskitetty koneellinen ilmanvaihto. Lämmin vesi saadaan aurinkopaneeleista. Vesisäiliössä on kalkinpoisto ja nanovesisuodatin. Kaikki talon remontit on tehty erittäin laadukkaasti ja ne vastaavat suomalaista laatutasoa.

Suureen autotalliin mahtuu useampi ajoneuvo, ja tarvittaessa myös iso asuntoauto tai asuntovaunu. Lisäksi laatoitetulle piha-alueelle mahtuu useita ajoneuvoja. Talon piha-alue on avara ja helppohoitoinen. Talo myydään kalustettuna ja se soveltuu niin omaan kuin sijoituskäyttöön. Sijoittajalla on mahdollisuus vuokrata taloa kahtena erillisenä asuntona (pohjakerroksen yksiö + päätalo).

Ota yhteyttä ja varaa esittely tai virtuaaliesittely heti, sillä tällaisia taloja on harvoin tarjolla!

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 795 000 €

NÄKÖALAVILLA 6 MH, MIJAS COSTA 440 M2

Myytävänä upea 440 m2 villa, joka sijaitsee Mijas Costan alueella, aivan Fuengirolan keskustan lähellä. Tästä modernisoidusta villasta on hienot näkymät merelle ja vuorille.

Talossa on 6 makuuhuonetta, 6 kylpyhuonetta, 2 wc:tä (yksi allasalueella) ja iso sauna. Alakerrassa sijaitsevassa tilavassa olohuoneessa on takka ja lisäksi erillinen ruokailutila. Keittiö on täysin varusteltu ja myös siellä on ruokailutila. Olohuoneesta ja kahdesta makuuhuoneesta on pääsy osittain katetulle  terassille, joka johtaa viihtyisään yksityiseen puutarhaan. Piha-alueella on uima-allas, wc ja grillipaikka. Ylimmässä kerroksessa on kaksi terassia, joista on hienot näkymät merelle ja Mijasin vuorille.

Kellarissa on pyykinpesu- ja kodinhoitotilat sekä kaksi autotallia. Lisäksi talon piha-alueella on pysäköintitilat neljälle autolle. Lähimmät ruokakaupat sijaitsevat 400 m päässä ja apteekki 200 m päässä. Golfkentille on alle 10 min matka ja rannalle alle 5 min matka.

Villalla on turistilisenssi, joten se soveltuu erinomaisesti myös sijoituskäyttöön.

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely tai live-videoesittely!

Hinta 835 000 €

Katso lisää myytäviä asuntoja täältä!

Asunnot: Tutustu myös muihin asuntoihin Espanja.Comissa
Artikkelit: Kiinnostavia artikkeleita ja tietoa Espanjasta
Palveluhakemisto: Asumiseen ja lomailuun liittyvät Palveluntarjoajat
Tilaa uutiskirje ja pääse Espanjan tunnelmiin!
Tilaa asumisen uutiskirje ja toteuta unelmasi Espanjan asunnosta!

Jaa:

Maaliskuun sateet lyhensivät maastopalojen korkean riskin kautta Málagan maakunnassa

Costa del Solilla saa täyttää yksityisiä ja yhteisiä uima-altaita 1. kesäkuuta alkaen